in

Adil: Šokiran sam lažima, nisam pretukao Anu!

Mladi pevač Adil Maksutović kaže da je šokiran činjenicom da se u jednim dnevnim novinama pojavila potpuna neistina u kojoj se navodi da je krvnički pretukao suprugu Anu, koja se pre dva meseca porodila. Maksutović najavljuje tužbu i tvrdi da je cela porodica povređena lažima koje su objavljene.

Drago mi je što ste jedini pozvali da proverite informaciju. Ovo je potpuna neistina i moja porodica je šokirana tvrdnjama da sam pretukao suprugu. Ana i ja se nismo ni posvađali, a kamoli potukli. Tužiću dnevni list koji je na naslovnu stranu stavio ovu informaciju, sa sve izjavama koje su potpuno lažne. Karijeru sam godinama gradio isključivo na glasu, nikada na skandalima i ne mogu da verujem da se neko služi ovako pokvarenim nameštaljkama – kaže mladi pevač.

I dodaje da mu je žao što živi u zemlji u kojoj je sve nameštaljka. Žao mi je što živim u zemlji gde se informacije izmišljaju zarad tiraža. Naravno, nisu svi mediji takvi, ali oni koji su preneli ove laži, biće tuženi! Nikada se nisam bavio demantovanjem, ali ću vama reći da mi je iskreno žao što je moja porodica dovedena u ovu situaciju. Da li govorim istinu, može se proveriti i u policiji i u Hitnoj pomoći – kaže Adil.

Podsetimo, u dnevnim novinama se pojavila informacija da je pevač u petak uveče šutirao u stomak i udarao pesnicama, Džejovu ćerku Anu, koja se pre dva meseca porodila, te da je protiv njega podneta krivična prijava.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Adil: Obavljam sve roditeljske obaveze!

Kako nas drugi vide: Našminkani ljudi su pouzdaniji i atraktivniji?