in

Cenzurisane Modelsice – Stejsi: Smetamo jer smo jake kao izvođači!

Zašto su zabranjene?

Novi provokativni spot grupe Models je za manje od 24 sata zabeležio gotovo 50.000 pregleda na sajtu „Youtube.com“. Ekranizacija je bilo toliko provokativna da je na pomenutom sajtu već od sinoć zabranjen za maloletnike. Zamolili smo članicu ove grupe Anastasiju Buđić da nam prokomentariše da li su bile previše izazovne u spotu.

– Naravno da se u spotu ne prikazuje ništa što ne bi trebalo. Radi se o tome da previše smetamo jer smo jake kao izvođači i to je surova istina koja boli. Spot je i dalje prisutan, a brojka pregleda raste iz sekunde u sekundu. Nas četiri iz grupe slavimo kod kuće u pidžamicama i otvaramo već drugi šampanjac od sreće. Pun nam je inboks na „Fejsu“ pohvala za spot i pesmu, ali ima i onih kojima se to ne sviđa, ali sve je to šou biznis, navela je Stejsi u izjavi za „Pulsonline“ i dodala:

– Dokazale smo da smo hrabre i da pomeramo granice. Uskoro objavljujemo komplet album koji će izdati „City records“, a pripremamo još tri šokantna spota. Šaljem poljupce za sve čitatelje portala „Pulsonline“. Cmok! – poručila je Anastasija u izjavi za naš sajt.

Balkan lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Adil: Obavljam sve roditeljske obaveze!

Kako nas drugi vide: Našminkani ljudi su pouzdaniji i atraktivniji?