in

JOŠ MALO PA SREBRNA SVADBA – VESELO: Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili 22 godine braka!

Jedan od najpopularnijih parova na Balkanu venčao se 7. decembra 1991. godine.

Ljubav pobedila prepreke!
U najužem krugu prijatelja i sa članovima porodice Lepa Brena i Boba Živojinovićsinoć su proslavili 22 godine braka. Jedan od najpopularnijih parova na Balkanu venčao se 7. decembra 1991. godine u tadašnjem najluksuznijem hotelu u SFRJ, beogradskom „Interkontinentalu“. Brena je u „Diorovoj“ venčanici brzopotezno izgovorila sudbonosno „da“ pred matičarem, dok je mladoženja malo oklevao.

Na venčanju je bilo 500 zvanica, a mladenci su dobili mnoštvo skupocenih poklona, od kojih se posebno izdvojio „mercedes“ Bobinog kuma Borisa Bekera, koji je uručio teniski menadžer Jon Cirijak. Bidermajer je uhvatila Dragan Mirković. Zanimljivo je to što su u godinama koje su dolazile Brena i Dragana prolazile kroz faze svađa i mirenja.

Ceo događaj je sniman, pa su kasete, zahvaljujući menadžerskim sposobnostima pokojnog Rake Đokića, prodate u desetinama hiljada primeraka. Bila je to najveća i medijski najzapaženija svadba u istoriji SFRJ, u državi koja se ubrzo raspala. Ipak, brak pevačice i tenisera je opstao, a danas imaju dvojicu odraslih sinova Stefana i Viktora.

lepa-brena-boba-zivojinovic-1386453137-409069

 

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Adil: Obavljam sve roditeljske obaveze!

Kako nas drugi vide: Našminkani ljudi su pouzdaniji i atraktivniji?