in

Ana Nikolić odstranila tumor na dojci: Osećam se dobro!

Pevačica Ana Nikolić podvrgla se operaciji dobroćudnog tumora na dojci koji je otkrila na redovnom ultrazvučnom pregledu početkom oktobra, kada je i operisana.

Imala sam mali problem koji sam uspešno rešila hirurškom intervencijom i apelujem na sve žene da se zbog svog zdravlja redovno kontrolišu. Sada je sve u redu, osećam se nikad bolje – izjavila je Ana Nikolić.
Pevačica je nedavno svedočila na sudu jer ju je Manda Popović, devojka Ćazima Osmanija, pretukla. U želji da što bolje prikaže napad, Nikolićeva je čak i dizala noge na sudijin sto.

– Za dotičnu Mandu Popović nisam čula dok mi 8. avgusta nije slala preteće poruke preko drugarica. U jednoj je napisala: Ukoliko Ana sutra ne napusti Crnu Goru, creva će joj se vući ovde – ispričala je pevačica i detaljno opisala kako su je tukle zbog kontroverznog biznismena Osmanija.
Mediji su je prošle nedelje spojili i sa bivšim rukometašem Vladimirom Mandićem. Istina je, međutim, da je Ana kupila stan i preselila se u njegovu zgradu, što je podstaklo spekulacije o navodnoj romansi, samo zato što stanuju na istoj adresi. Mandić je istakao da je sve u najboljem redu u njegovoj vezi sa glumicom Marijom Petronijević, a zgodna pevačica ne opterećuje se previše insinuacijama o svom životu pa i dalje marljivo nastupa do tri puta nedeljno pripremajući se usput i za doček Nove godine koji će provesti radno u hotelu Hajat.
Balkan Lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ponovo verena – Manekenka se konačno udaje?

Do bujnije kose uz ovih 5 namirnica!