in

Boban Rajović kao Deda Mraz!Za Novu godinu poklanja publici novu pesmu!

Boban Rajović radi punom parom. Pored brojnih nastupa širom Evrope, ne zapostavlja ni rad na novim pjesmama te je tako odlučio svoje fanove obradovati novom pjesmom i spotom koji će, prema tvrdnjama upućenih, biti jedan od boljih, ako ne i najbolji u njegovoj dosadašnjoj karijeri. 

Pjesma nosi naziv “Interventna“ a jedna od atrakcija u spotu je zgodna meleskinja kojoj je pripala glavna, a kako nam je rekao dobro obaviješteni izvor koji je prisustvovao snimanju spota, ona je u jednom momentu nestala sa snimanja. Naime, njen dečko nije bio za to da ona glumi u Rajovićevom video-ostvarenju, pa ju je bukvalno oteo dok je snimala scene.

I pored dobrog honorara koji je dobila, ona nije mogla da ostane do kraja snimanja jer je njen dečko došao po nju i uvukao je u auto. Boban je refleksno potrčao za njima, ali nije uspio da mladića odvrati od namjere da djevojku odvede sa snimanja. Ipak, meleskinja je snimila nekoliko scena, tako da će Bobanova publika imati prilike da je vidi – tvrdi naš sagovornik koji se zatekao na licu mjesta.

boban-rajovic-2

Premijera spota očekuje se u trećoj dekadi mjeseca decembra, i predstavlja simboličan poklon publici pred nadolazeće praznike.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Kako nas drugi vide: Našminkani ljudi su pouzdaniji i atraktivniji?

Sakrijte nesavršenosti srcolikog lica ružem