in

FARMA5 – ODLUČIO – Marko Vukotić: Ženim se čim izađem sa Farme!

Ženim se odmah. Ako proguramo ovu gongulu sa medijima, odmah se ženim, rekao je maneken.

Marko Vukotić, crnogorski maneken i fitnes istruktor, rekao je da se ženi čim se završi rijaliti šou Farma, baš onako kako je planirao pre nego što je stigao na imanje u Lisoviće. Kako je rekao ostalim ukućanima, mnogo voli svoju devojku Slađanu i svadbu će napraviti čim izađe sa imanja.

– Ženim se odmah. Ako proguramo ovu gongulu sa medijima, odmah se ženim. Samo ona neće iz Švedske. Ma prava ljubav ne bira ni vreme ni mesto – rekao je Marko.
– Nema pravila, najbolje je kada se kraće zabavljaš nego kada se mučiš – otkrila je Sara svoje mišljenje o braku.
Podsetimo, Marko je veoma zabrinut kako njegova devojka vidi celu situaciju na imanju jer se pričalo da se ljubio sa Marijanom Leontijević, kao i da se desila romansa između njega i Romane Panić. Nekolik puta se maneken direktno obratio svojoj devojci rečima da je voli i da mu nedostaje.

Marko Vukotić i njegova devojka Slađana Lukić (22) zajedno su četiri i po godine. Upoznali su se u Budvi i bila je to ljubav na prvi pogled. Bili su nerazdvojni do Slađaninog odlaska u Švedsku. Markova verenica je iz Banatskih Karlovaca, a trenutno studira u Geteborgu.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Kako nas drugi vide: Našminkani ljudi su pouzdaniji i atraktivniji?

Sakrijte nesavršenosti srcolikog lica ružem