in

KAŽNJENA: Mina čisti parkove i riba javne toalete!

Manekenka Mina Milenković (21) iz Kruševca moraće da odradi 100 sati društveno-korisnog rada u Javnom komunalnom preduzeću „Gradsko zelenilo“ zato što je u junu ove godine slagala da je oteta i silovana! Kako izvor Kurira iz Palate pravde navodi, manekenka bi uskoro trebalo da zaduži metlu ili neku drugu alatku kojom će čistiti beogradske parkove i javne toalete.

Tražila nagodbu

– Mina je pre nekoliko dana, u društvu očuha koji je advokat, bukvalno uletela u Prvo osnovno tužilaštvo i tražila da se nagodi. Priznala je da je izmislila da je bila oteta i silovana i pristala na to da odradi kaznu u „Zelenilu“ – kaže izvor Kurira.

Kako navodi, kada će Mina Milenković početi da radi u komunalnom preduzeću, kao i koji konkretni zadaci će joj biti dodeljeni, sada zavisi samo od nadležnih u „Zelenilu“. Manekenka, koja je postala poznata kada je lažima dospela na naslovne strane, kako Kurir saznaje, trebalo bi da se javi u Sektor za održavanje javnih površina „Mali Kalemegdan“.
– Mina bi vrlo brzo trebalo da počne da radi. Dok ne ispuni 100 sati, koliko je dogovoreno, moraće da dolazi na posao. To podrazumeva da će raditi tamo gde je šefovi iz „Zelenila“ upute – objašnjava naš izvor.

Htela da se osveti

S obzirom na to da je zimsko vreme i da bi manekenka kaznu trebalo da odradi do proleća, mogućnosti koje ima za posao su sužene.
– Da je leto, mogla bi, na primer, da sadi cveće ili šiša travu. Ovako, može da se dogodi da dobije lopatu u ruke, pa da čisti sneg. S druge strane, u delatnost „Zelenila“ spada i održavanje javnih toaleta, pa i tim poslom može da se bavi – kazao je naš sagovornik.

111

222

333

 

Ljubav
SMUVALA FUDBALERA

Manekenka, koja je postala poznata posle skandala koji je izazvala jer je dečko ostavio, ubrzo je našla novu ljubav. Samo nekoliko nedelja nakon izmišljenog nestanka, Mina Milenković započela je romansu sa fudbalerom Milanom Lolom Smiljanićem.

JKP „Zelenilo Beograd“
RADE LAKŠE POSLOVE

U „Zelenilu“ kažu da se osobama kojima je izrečena presuda o društveno-korisnom radu dodeljuju lakši poslovi.
– Oni na teren idu isključivo u pratnji poslovođe, koji vrši nadzor njihovog rada. Uglavnom rade na grabuljanju lišća, sakupljanju granja, čišćenju dečjih igrališta i zelenih površina, farbanju dečjih rekvizita, čišćenju snega… – objasnili su iz JKP „Zelenilo Beograd“. Kako navode, ne postoji rok za javljanje na rad, već je bitno da se obavezni sati odrade u roku od dva do šest meseci.

Činjenice
LAŽNI NESTANAK

– Mina Milenković nestala je 22. juna na Novom Beogradu
– dva dana kasnije nađena je u Resniku
– tvrdila je da su je nepoznati muškarci oteli i silovali
– kada je otkriveno da nema tragova silovanja, priznala je da je priču izmislila.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Kako nas drugi vide: Našminkani ljudi su pouzdaniji i atraktivniji?

Sakrijte nesavršenosti srcolikog lica ružem