in

Oro: Imala sam seks na motornim sankama!

Popularna starleta Milica Živanović, poznatija javnosti kao Oro, otkrila je za naš list da joj je najuzbudljivije mesto za vođenje ljubavi bila planina i da joj je najlepše iskustvo bilo baš tada na motornim sankama. Atraktivna Mimi dodala je da voli muškarce koji znaju šta hoće i koji vode računa o svom ponašanju, kao i o higijeni.

– Volim muškarce koji znaju šta žele u životu. Isto tako, moj muškarac mora da bude uredan, vodi računa o higijeni i ponašanju, da me nasmeje, bude harizmatičan. Da se razumemo, ne postoji savršenstvo, svako ima vrline i mane. Ali, tražim osnovno. Nije mi bitno da li je crn ili plav – kaže Milica na početku razgovora za “Alo!” i otkriva na kojem je nesvakidašnjem mestu vodila ljubav:
– Najuzbudljivije mesto na kom sam vodila ljubav su motorne sanke, bilo je to za mene uzbudljivo iskustvo – priča Milica i dodaje da joj je najlepše mesto za vođenje ljubavi planina.

– Volim zimu, planinu i zato mi jeste omiljeno mesto krevet kraj kamina. Volim romantične trenutke – izjavila je atraktivna crnka koja nema omiljenu pozu.

222

 

Poza nije bitna, bitno je da si sa pravom osobom, koja ti prija, i da vam je u tom momentu lepo. Takođe je bitno da se u krevetu uvode i novine, da ne bude monotono, da bi veza opstala – iskrena je Živanovićeva, koja kaže da je nevinost izgubila sa 18 godina i da taj trenutak pamti kao jako lep momenat.

– Za 18. rođendan sam izgubila nevinost sa dečkom sa kojim sam bila godinu dana u vezi pre tog čina. Pamtim to kao novo i lepo iskustvo. Mislim da su to idealne godine za taj čin i za taj prvi put – završava starleta kojoj, kako je rekla, prioritet nisu javne ličnosti kao što većina misli.
333

Volela bih da upoznam Vanju Udovičića!
Popularna starleta Milica Živanović kaže da joj se sviđa novi ministar sporta Vanja Udovičić i da bi volela da ga upozna.
– Mnogim devojkama je privlačan Vanja Udovičić, i to sa punim pravom, jer je šmeker. Ja ga lično nikada nisam upoznala, ali sve što sam do sada pratila o njemu i čula neke priče deluje mi kao dobar momak pre svega, a plus na sve to ima i fizički izgled. Volela bih da ga upoznam, što da ne – kaže Oro.

Balkan Lifestyle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Kako nas drugi vide: Našminkani ljudi su pouzdaniji i atraktivniji?

Sakrijte nesavršenosti srcolikog lica ružem