in

NESTAŠAN: Mrka virio Bekuti ispod haljine!

Milutin Mrkonjić bio je nestašan na snimanju novogodišnje emisije „Grand šou“. Bivši ministar došao je sa Anom Bekutom u studio na Košutnjaku, a tamo joj zavirio pod haljinu. Biće da je proveravao da je i ispod haljine sve na svom mestu. Ani to nije smetalo. Osetila je da je nešto štipka otpozadi, pa se okrenula, pogledala ga, nasmešila se i nastavila da priča sa fanovima. Tu su bile i njene kolege, kojima je Mrka hvalio partnerku:
– Moja Ana je prva došla. Ona je ovde najlepša, lepša je od svih – pričao je Mrka.

Oko Mrke su se sjatile mnoge pevačice, sa svima se pozdravio, a Zlatu Petrović je pošteno izljubio.
Novogodišnjem snimanju prisustvovao je veliki broj pevača koje je predvodila Lepa Brena. Bili su tu i Zorica Brunclik, Nada Topčagić, Vesna Zmijanac, Snežana Đurišić, Era Ojdanić, Šeki Turković, Neda Ukraden i drugi.

Bilja i Aca

 

ACA I BILJA SE KULIRALI

Aca Ilić i njegova supruga Biljana Jevtić tokom večeri nisu progovorili ni jednu jedinu reč. Delovalo je da su u svađi. Dok su snimali na bini, nisu, po običaju, stajali jedno pored drugog, a kada su se svi pevači uhvatili u vozić, između njih našla se Zorica Brunclik. Za vreme pauze Biljana je sedela na stolici u prvom redu, a Aca dva reda iza nje.

Zlata

 

ZLATA U KUĆNIM PAPUČAMA

Zlata Petrović u poslednje vreme ima problema sa tabanima i uvek nosi kućne papuče. Ona više ne može da izdrži da nekoliko sati bude u štiklama jer je odmah zabole noge. Pevačica zbog toga u torbi uvek ima papuče i čim oseti bol, odmah se prezuje.

Mrkonjic 1

 

MRKA SKIDAO VESNI MARAMU

Dok je prolazio pored Vesne Zmijanac, Mrka joj je umalo skinuo ešarpu. On je zgrabio za ruku i uhvatio maramu koja samo što nije pala. Možda je pomislio da ispod nje Vesna nosi providnu haljinu, pa će, ako joj strgne ešarpu, njene grudi ponovo izviriti.

Zorica i Kemis

 

KEMIŠ SLIKAO ZORICU ZA FEJS

Miroljub Aranđelović Kemiš fotkao je Zoricu Brunclik za Fejsbuk. Mnogo mu se dopao njen novogodišnji stajling, pa je to morao da podeli sa njihovim prijateljima na društvenoj mreži. Kemiš se toliko uživeo u ulogu fotografa, pa je tražio od Zorice da menja poze kako bi napravio što bolje slike.

Goca Lazarevic

 

POHVALE ZA GOCU

Saša Popović pohvalio je izgled Goce Lazarević. On je rekao da nikada nije bila lepša i uporedio ju je sa devojčicom. Ona mu je uzvratila šalom:
– Čim napunim džepiće, odmah lepo izgledam – rekla je u svom maniru Goca.
I kolege su joj udeljivale komplimente.

Ana Bekuta 3

 

POMIRILE SE VESNA I ZORICA

Na snimanju je palo pomirenje između Vesne Zmijanac i Zorice Brunclik. Njih dve dugo nisu komunicirale, ali ova prilika je bila idealna da zakopaju ratne sekire. One su zaboravile na sve nesuglasice koje su imale zbog Kemiša, koji se ovom prilikom držao po strani.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PREMIJERA:Alegro bend predstavio pesmu „Novo vreme“!

8 navika koje štete vašoj kosi