in

POSLEDNJI BALKANSKI PLEJBOJ: Doris je pobegla od mene kod Arkana!

Arkan je često dolazio kod mene u klub „Duga“. Pištolje je nosio uglavnom iza vrata, pa ih je po potrebi vadio baš u trenutku kad policija naredi „Ruke uvis“.

Vlada Perović, koga smatraju poslednjim balkanskim plejbojem, u emisiji „Goli život“, koja će se emitovati u četvrtak na Hepiju, otkriće mnogo toga zanimljivog. Najpre je bio menadžer Silvane Armenulić, a onda se uplašio kad su oko nje počeli da se otimaju najmoćniji čovek Jugoslavije Stane Dolanc, gradonačelnik Beograda Branko Pešić i sportski komentator Marko Marković dok se razvodila od Radmila Armenulića. Upravo to je bio izazov Lepoj Lukić da ga otme i uda se za njega. Međutim, on je rešio da lansira novu zvezdu, Cecu Veličković, koja će se kasnije udati za njegovog prijatelja iz detinjstva Željka Ražnatovića Arkana.

– Arkan je često dolazio kod mene u klub „Duga“. Pištolje je nosio uglavnom iza vrata, pa ih je po potrebi vadio baš u trenutku kad policija naredi „Ruke uvis“. Jednom je banuo sa kesom punom para i rekao da ide da kupi kuću pored Zvezdinog stadiona. Iako su tadašnje pevačice izbegavale gangstere, bio sam šokiran kad je Doris Dragovićpobegla od mene baš kod Arkana – ispričao je u emisiji Vlada, koji je u braku saSuzanom Perović.

Volela je Srbe...
Volela je Srbe…

Balkan Lifestyle/Kurir

 

 

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PREMIJERA:Alegro bend predstavio pesmu „Novo vreme“!

8 navika koje štete vašoj kosi