in

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ: Kristina, gledaj svoja posla!

Kristini Kovač želim da poručim da gleda svoja posla i svoju grupu takmičara, kako se ne bi desilo da im karijere traju toliko dugo koliko karijera grupe „Peti element“, napisao je Joksimović.

Željko Joksimović i Kristina Kovač od samog početka šoua X factor imaju nesuglasice. Tako je bilo i ovoga puta kada je Kristina uputila komentar podrške Danielu Kajmakoskom, čiji je Željko mentor. Željko je ovoga puta burno odreagovao.

„Žena ovo napiše i ostane živa… Pa, da li je moguće, obraćati se takmičaru rečenicom koja u prevodu znači- dragi Daniele, gde baš da zapadneš ti takav, kod njega onakvog, ali ne brini, ja ću držati stvari pod kontrolom i kritikovaću njega neukog, da slučajno ne pogreši u radu sa tobom… Ja mogu da pozelim Danielu i svim kandidatima u mojoj grupi, karijeru sličnu mojoj ili bilo koje osobe sa kojom sam radio, a Kristini Kovač, da gleda svoja posla i svoju grupu takmičara, kako se ne bi desilo da im karijere traju toliko dugo koliko karijera grupe „Peti element“. Pozdrav svima iz UK“, napisao je Željko na Fejsbuku i Tviteru.

Podsetimo, ovakvo pevačevo ponašanje izazvala je Kristina napisavši na Tviter nalogu Danielu Kajmakovskom sledeću poruku: „Da znaš, dragi Daniele, to što ti je Željko mentor ne menja moje mišljenje o tebi i ne znači da ću tebe nešto da kritikujem od sad pa nadalje. Njega hoću za sve gde bude grešio sa tobom jer sa tobom ne sme da se greši! Ljub od K“, napisala je Kovačeva.

Kako su se pojedini takmičari snašli u sledećoj fazi takmičenja pod nazivom „kuće sudija“ videćemo već u utorak u 21.15 na TV Pink.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Sakrijte nesavršenosti srcolikog lica ružem

U inat hladnoći: Ishranom do zdrave kose zimi