in

DŽEJ: Adil je moju ćerku vukao i sa njom brisao pod!

„Samo što se porodila i rodila njemu dete, on da je išutira u stomak i to više nije „par šamara“, on je nju vukao, obrisao je njome pod ceo, tako da je ona puzeći do vrata pobegla napolje“, ogorčeno je ispričao pevač.

Džej Ramadanovski otkrio je detalje nemilog incidenta u kojem je njegov zet, poznati pevač Adil, pretukao njegovu ćerku Anu i rekao da u pitanju nisu bila dva šamara, kako je Maksutović ranije naveo, već da ju je vukao po podu i šutirao u stomak, dok je ona puzala do vrata kako bi pozvala pomoć!

Pevač je istakao da je u prvim momentima želeo da Adilu lično presudi, budući da mu je maltretirao mezimicu, ali su ga na sreću, u tome sprečilli prijatelji, od kojih je jedan bio i policajac.

– Samo što se porodila i rodila njemu dete, on da je išutira u stomak i to više nije “par šamara”, on je nju vukao, obrisao je njome pod ceo, tako da je ona puzeći do vrata pobegla napolje. Otišla do Nadice, javili mi. Ma ne znam, ja sam hteo da eksplodiram u tom trenutku! Samo je policija zaslužna što se nisam otišao. Sprečili su me. Rekli su mi: “Sedi tu, ne mrdaj odatle, mi ćemo sve da sredimo”. Inače bi pala krv sasvim sigurno – rekao je Džej za “Puls” kroz suze.

Izvor: Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maja Marijana pobegla od muža!

U 4 koraka: Kako da crveni ruž potraje celu noć