in

BRANI SE – Marko Kon o Vladi Georgievu: Uvrede su mu na nivou prvog razreda osnovne škole!

U specijalnoj emisiji “Paparaco lov” sve je bilo posvećeno skandalu koji je napravio popularni pevač Vlado Georgijev, kada je ekipi pomenute emisije oteo kameru.

U sred emisije pušteni su tvitovi od Vlade Georgieva upućeni Marku Konu koji je narator u emisiji, a koji glase:
“Koliko si jadan jadove jadni #paparazzo_blow znaju li ti kući da si peder?”, te “Je l’ to bilo to? Mislio sam da ćete nešto pustiti, a ono Medo brundo mljacka za mikrofonom #paparazzo_blow jadno Medo. ‘De ste majmuni”.

Na ove uvrede reagovao je Marko Kon. S obzirom da se sa Vladom poznaje dvadeset godina nije želeo da mu odgovori preko Tvitera, ali je dao izjavu za „Blic“.

vlado georgiev

 

– Još u maju mesecu imao sam problem sa Vladom . On me je na Tviteru, takođe posle emisije “Paparaco lov”, počeo da proziva. Tada je napisao “praviš se da si mi prijatelj, marš”. Ja sam mu se lepo izvinio i rekao da je pogrešio adresu za svoj bes. I sada me ponovo napada. Ne bi želeo da puno komentarišem njegove prozivke i reći ću samo da je njegova izjava na nivou prvog osnovne. Pitanje je da li je danas na pragu 2014. godine uopšte uvreda reći da je neko gej – rekao nam je Marko Kon.

predrag azdejkovic

 

Reagovanje Marka Kona podržao je i Predrag Azdejković,predsednik Gej lezbejskog info centra.

– Georgiev treba da uključi mozak i da smisli neku bolju uvredu. Pomenuta izjava je XIX vek. Šta da očekujemo dalje, vrhunac koji može da smisli posle ovoga je da tvituje znaju li ti kući da si lezbejka – rekao nam je Azdejković.
Od Vlade Georgieva nismo dobili nikakav komentar povodom ove priče.

Balkan lifestyle/Blic.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

U inat hladnoći: Ishranom do zdrave kose zimi

Horoskop za ponedeljak 16. decembar!