in

HUMANOST NA DELU:POBEDNIK PRVOG GLASA SRBIJE POMAŽE DECI BEZ RODITELJA! (FOTO)

Tradicija se nastavlja! Nakon manekena Filipa Panajotovića i učesnika takmičenja za zvezde Granda, svoje umeće u mućkanju koktela pokazaće i pobednik takmičenja PGS i jedan od najpopularnijih klubskih pevača Davor Jovanović. Naime, on će u klubu „Royal“ u Šapcu, pevati i mućkati koktele zajedno sa Acom Vejnović, zvezdom Granda Milošem Brkićem.

Milos Brkic zvezde Granda
-Ovog puta smo rešili da obradujemo decu bez roditelja. Znamo da sva deca veruju u Deda Mraza,pa tako i oni, bez obzira na to što im je život oduzeo ono što je najbitnije u odrastanju jednog deteta,a to je ljubav i podrška roditelja. Kako ne bi izgubili veru i u ovog simpatičnog dekicu, uz pomoć poznatih ličnosti potrudićemo se da sakupimo novac za što više paketića,kako bi obradovali što veći broj dece.- rekli su nam u organizaciji.
Kao i prošle srede, voditelj večeri će biti novinar Aleksandar Marković, koji ne krije svoje oduševljenje što je u mogućnosti da bude deo humanitarne akcije.
-Mislim da je klub pokazao da ima veliko srce, i da su spremni da pomognu ljudima kojima je to zaista potrebno. Drago mi je što su me pozvali da vodim ovaj humanitarni program, i što mogu na taj način da pomognem ljudima, jer priznaćete da nas tih par sati ništa ne košta a drugima može da pomogne.-rekao nam je Aleksandar.
259853_2105010700936_3486433_n
Kako smo uspeli da saznamo kao specijalna gošća će se pojaviti Mina Kostić i mlada Zvezda Granda Rada Sarić, ali iz organizacije nisu želeli to ni da potvrde, ali ni da demantuju.
-Ne želimo da otkrivamo specijalne goste, ali svakako možemo svima da obećamo dobar provod.Dođite u sredu 18.12. u klub Royal Šabac od 22h i proverite da li su te informacije tačne.
Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

U inat hladnoći: Ishranom do zdrave kose zimi

Horoskop za ponedeljak 16. decembar!