in

NOĆAS NA FARMI – Vesna Rivas uvredila Edinovu devojku? Foto

Rivasova se pita šta Jelena uopšte radi u rijalitiju?

Juče su farmeri dobili zadatak da prokomentarišu novu farmerku Vesnu Rivas. Ivan Marinković je rekao da je ona njemu bila najomraženija u „Farmi 4“, ali da je sada promenio mišljenje o njoj i ocenio da je Vesna bila dosta iskrena kada je komentarisala sve farmere pojedinačno.

Mnogi su prokomentarisali da se Vesna Rivas verovatno tako ponaša i da je zato toliko korektna sa ostalim farmerima zbog toga što nije takmičar.

– Nas dve smo potpuno iste, ili nas mrze ili nas vole! – ovako je Zorica Marković prokomentarisala Vesnu, dok je Sara pohvalila to što je nova farmerka druželjubljiva i jaka.

Ekrem nije imao šta da joj zameri u međusobnim odnosima, ali je naveo da se Vesna ranije sa svima svađala na „Farmi“.

Do sukoba je došlo nakon što je Edin Škorić rekao da Vesna nije u potpunosti navela dve loše i dobre strane farmera već ih je samo „ad-hoc“ nabacala, a kasnije je Rivasova probala da objasni njemu da nije u pravu.

farmeri

 

– Žao mi je što se Edinu i Jeleni nije svidelo ono što sam rekla. Edine, ne poznajmo se, ali ti si tri i po meseca ovde i ja sam bila toliko. Znači, ipak se podjednako poznajemo. Ja sam tebe jako dobro skenirala, čak nisam ulazila u sitna crevca. Imaćemo prilike da se upoznamo. Valjda će tvoja devojka dozvoliti, bez obzira koliko je devojka tvoja ljubomorna – rekla je Vesna i nastavila:

– Ti (Edin – op. a.) mene podsećaš na neke farmere iz moje ekipe. Ako krene da se grebe po tebi, po nekom tvom oklopu, da se uđe unutra i ti se onda trudiš da maksimalnozavaraš trag – rekla je Vesna, a on je objašnjavao da to nije istina, a što se tiče njegovog mišljenja o njoj (Vesni – op. a.) on je naveo da je još rezervisan i da mu je potrebno više vremena da izgradi o njoj stav. Međutim, Vesna je nastavila da im govori šta joj smeta kod para Jelena-Edin.

– Vi mi delujete kao jeftina kopija Stanije i Filipa, koji su bežali od svih nas i nisu želeli da komuniciraju sa nama. Razlog je u tome što Stanija nije htela iz njoj znanih razloga i ne želim da ulazim u tu filozofiju, a Jelena deluje totalno nezainteresovano. Kao da je pala s Marsa i čeka da je neko iznese odavde napolje i da sve ovo prođe. I onda postavim pitanje: „Zašto si devojko došla?“ – prokomentarisala je Vesna.

Rivasova je rekla da je Jelena previše isključena iz života u rijaliiju i da mnogi farmeri nju ne razumeju i ne mogu da zauzmu stav o njoj da li je pametna ili glupa, da li je inteligentna i koliko je vaspitana, a Edin je uskakao da brani svoju devojku i da govori kako je to vrlina što Jelenu niko ne može da razume. Vesna je navela da nije primetila nijedan uspeh niti bilo kakav drugi kvalitet Jelene tokom njenog dosadašnjeg učešća u rijalitiju.

– Ja jedno što vidim je da ti stondiraš za 100 dana i zato opstaješ što ljude zanima dokle ćeš da ideš. Ovaj čovek (Edin – op. a.) opstaje zato što još nije pokazao svoje pravo lice – rekla je Vesna Jovanovićevoj, a nju su očigledno ove reči uvredile pa je posle otišla iza WC-a gde je zajedno sa dragim Edinom i Danimirom Vajsom ogovarala Vesnu.

Vajs prvo hvalio, a posle ogovarao Vesnu!

Danimir Vajs je prvo na sastanku hvalio Vesnu Rivas i ponosno isticao to što su oboje iz Zemuna, a kasnije je zajedno sa Jelenom Jovanović i Edinom ogovarao tu istu Vesnu.

Balkan lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

U inat hladnoći: Ishranom do zdrave kose zimi

Horoskop za ponedeljak 16. decembar!