in

OČEKIVANO I POTVRĐENO – Sara nova gazdarica na Farmi!

Novi gazda imanja u Lisoviću je Sara Trajanović, a da je očekivala da će je Suzana postaviti na povlašćenu funkciju, pokazuje i to što je ona još sinoć razmišljala koga bi postavila za slugu.

Sara Trajanović sinoć je ćaskala sa Simonidom i Kaćom, a dotakle su se farmera koji je svim trima trn u oko – Danimira Vajsa. Naime, sve su već pretpostavljale da će Suzana, koju svi vide kao Sarinu zaštitnicu, upravo manekenku postaviti za gazdu, pa su bistrile i o tome koga bi ona trebalo da postavi za sluge.

Simonida je došla na ideju da kada bude birala sluge, Sara treba najpre da podigne nju i Vajsa, kako bi ona mogla da se našali sa denserom, te mu kaže kako će najzad biti sami.
Sara je to prihvatila, pa kazala da na to sigurno može da računa. Inače, ove farmerke su i ranije govorili da je Vajs uvek najuplašeniji utorkom, jer strahuje da će biti postavljen za slugu, a onda mu ni Arena ne gine. Tako su i prošlog utorka zaključile da je denser isfolirao bolove u leđima, samo kako ne bi morao da ide u štalu.
Njih dve su konstatovale i da Vajs nije dao Marijani štapić, jer je mislio da će ona ispasti, pa da će ga postaviti za gazdu.
– Koliko je jadan kad krene da obilazi oko ovih u izolaciji – kazala je Simonida.
Balkan lifestyle/Svet Plus

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VOLITE SE LJUDI – Zašto je dobro imati seks svaki dan?

Horoskop za utorak 17. decembar!