in

Ostvarite svoje seksualne fantazije!

Svi ih imaju, ali ih mnogi nikada ne dožive. Nema razloga da to bude i vaš slučaj…

Evo saveta uz koje ćete korak, po korak doći do užitka o kakvom maštate.

1. Oslobodite se osećaja krivice

Devojke znaju da u fantaziranju nema ničeg lošeg i slobodno puštaju mašti na volju sve dok ta mašta ostaje tamo gde je i nastala – u glavi. U onim “težim” slučajevima, fantazije se čak i potiskuju, jer se neke žene bukvalno stide pred samim sobom zbog tih “prljavih” misli. Za to, međutim, nema razloga i zato dozvolite sebi da uživate u svojim seksualnim željama. Za početak pokušajte da ih razvrstate u dve kategorije: one koje će zauvek ostati samo fantazije (zato što su neizvodljive ili vam se prosto dopada da o tome maštarite, ali ne želite to zaista i da probate) i one koje biste voleli i da iskusite.

2.  Zapišite ih na papir

Da biste ih približili realnosti, zapišite ih. Koristite za to dnevnik, folder sa dokumentima na vašem PC-u (ovako tekst možete i da zaštitite širfom ), staru beležnicu… Objasnite ih do najsitnijih detalja, a naročito nemojte štedeti reči na onim škakljivim i eksplicitnim. Kada ih zapišete, pročitajte ih s vremena na vreme (najbolje naglas) kako biste se pripremili na razgovor sa vašim dragim, koji će vam na kraju pomoći da pisanu reč pretočite u stavrnost.

3. Ubacite se u raspoložnje

Opustite se u paru jedne večeri kada budete imali dovoljno vremena. Popite čašu ili dve vina, naparvite mirišljavu kupku, izmasirajte jedno drugo. Ovo će vas oboje relaksirati i dovesti u erotično raspoloženje, što će vam olakšati da pređete na stvar.

4. Izgovorite sve naglas

Ako ste u dugoj vezi trebalo bi da imate dovoljno sigurnosti da razgovarate sa partnerom o bilo čemu i da znate da otkrivanje fantazija neće ništa pokvariti. Šta više mogu mu se samo dopasti! Mnoge žene fantaziraju o igranju uloga, lezbejskom seku, vezivanju, raznim fetiš igricama, dominaciji, podčinjenosti, grupom seksu… lista je verovatno duža nego što možemo da zamislimo, tako da ne treba da brinete da je baš vaša fantazija užasno uvrnuta ili “nenormalna”. Razgovarajte sa vašim dragim o tome šta je od vaših maštarija strogo fantazija, a šta biste mogli da probate. Samo priča o ovoj temi će vas već dovesti u fantastično raspoloženje i bićete spremni na eksperimente. Naravno, ako među svim tim “bezobrazlucima” ima i nečega što bi moglo da povredi njega, zadržite to, ipak, za sebe (na primer, dečku koji ima omanji penis, ne bi baš bilo drago da čuje kako maštate o seksu sa G-dinom 23 cm).

5. Pretvorite snove u realnost

Sve što vam je sada ustalo jeste da se prepustite užiavanju svojih snova. Ako se vaše fanazije i ne ostvare odmah, nemojte brinuti. Sada bar znate da su sve karte na stolu i prvom prilikom kada i vi i on poželite malo dodatnog uzbuđenja u spavaćoj sobi (ili van nje), bez ustručavanja ćete se posvetiti nekoj od vaših (ili njegovih) maštarija. I, nemojte se iznenaditi ako se ispostavi da se baš one “najmračnije tajne”, koje ste se najviše plašili da otkrijete njemu najviše i dopadaju!

 Balkan lifestyle/Cosmopolitan.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VOLITE SE LJUDI – Zašto je dobro imati seks svaki dan?

Horoskop za utorak 17. decembar!