in

SPREMNA ZA HALITA ERGENČA – Olja Crnogorac: Kad ja zaigram Sulejmanu, zaboraviće sve Turkinje!

Voditeljka poručuje da može da parira svim turskim glumicama i čeka glumca, koji će biti gost televizije Nova.

Ima strašan plan.
Glavni glumac iz serije „Sulejman Veličanstveni“ Halit Ergenč biće dva dana u srpskoj prestonici kao gost televizije Nova.rs, a njegov dolazak posebno priželjkuje voditeljka Olja Crnogorac.

Povod za njegovu posetu je, kao što je najavljeno, početak rada Nove televizije, koja će već prvog dana emitovanja, 17. decembra u 20 časova, početi s prikazivanjem treće sezone ove megapopularne turske telenovele.

– Jedva čekam novu sezonu i nove zaplete. Velika je sličnost između Hurem i mene, oni koji me poznaju mogu to da potvrde. U njoj vidim deo sebe kojeg se i sama plašim. Nadam se da će Hurem biti mnogo radikalnija u novim epizodama – kaže voditeljka.
U vreme emitovanja „Sulejmana“ ista epizoda će biti prikazana i u Kinoteci za goste naVIP koktelu televizije Nova, među kojima će, osim Halita, biti i najpopularnije ličnosti iz sveta muzike i filma u Srbiji. Tu će se naći i Olja, koja je veliki fan turske serije.

– Znam da je Turska poznata po vatrenim ženama, što se vidi i u samoj seriji, ali kad bih ja zaigrala za Sulejmana, zaboravio bi on sve te Turkinje. Kad bi Halit malo boljeupoznao Srpkinje, sigurno bi zaboravio sve glumice s kojima je radio. U ljubavi, kao i u ratu, sve je dozvoljeno, te bolje da ne sazna za naše oružje – poručila je Olja.
Ergenč u Beograd dolazi s timom saradnika, a na njegovom kratkom spisku zahteva glavna stavka bila je smeštaj u predsedničkom apartmanu hotelu „Skver najn“.

halit-ergenc-1387144205-412805

 

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VOLITE SE LJUDI – Zašto je dobro imati seks svaki dan?

Horoskop za utorak 17. decembar!