in

DVE ZVEZDE ZA MLADE ROME – Pogledajte: Pao dogovor Brene i Brege! (FOTO)

Goran Bregović je došao na finalni dogovor sa Lepom Brenom pred njegov koncert u Sarajevu gde će poznata pevačica gostovati.

Brena će podržati projekat Gorana Bregovića „Saso Mange“ koji je namjenjen romskoj populaciji, tačnije pomoći njihovim mladima.

brena-i-brega.1

– Drago što je neko koga svi neizmerno poštujemo i ko se ostvario u oblasti muzike rešio da svojim primerom pokaže da su svi podjednako bitni. Nadam se da će njegov primer slediti i ostali i učiniti nešto na tom polju. Ono što je važno za sve mlade bez obzira na boju kože i veroispovest jeste edukacija. To im je potrebno da bi mogli da ostvare lični napredak i učestvuju u napretku zemlje. Ako ne mogu da se edukuju u svojoj zemlji edukovaće se u nekoj drugoj i uspeh će napraviti tamo – ispričala je Brena i dodala:

brena-i-brega.2

 

– Kod nas su Romi predstavljeni ili kao veseljaci ili u negativnom kontekstu. Istina je negde između, jer svako ima svoju priču. Kad nemate mnogo, ni glava vas ne boli mnogo. Ko ima, on brine. Kad nemaš, ostaje ti da se zabaviš, da budeš veseo, pa šta bude.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za ponedeljak 16. decembar!

Seka Aleksić sijala na Narodnom veselju: Plenila haljinom i širokim osmehom! (Foto)