in

GAZDA NAJPOPULARNIJE HRVATSKE DISKOTEKE: Adil je šupak!

Otkad se u medijima pojavila informacija da je Adil Maskutović pretukao svoju lepšu polovinu Anu Ramadanovski, agonija ovog pevača ne prestaje!

Naime, na društvenoj mreži oglasio se vlasnik najpopularnije diskoteke u Hrvatskoj, koji je napisao da ga je, sada već Džejev bivši zet, prevario i u poslednjem trenutku i otkazao nastup. Naime, gazda kluba Marinko Bobinac obavestio je goste svog lokala da se Adil neće pojaviti jer nije ispoštovao dogovor koji su imali kada su pregovarali oko njegovog gostovanja.

– Obaveštenje! Šupak Adil otkazao je koncert zbog nepoštovanja dogovora, Dogovor je bio da mu se kapara u iznosu od 1.000 evra pošalje mesec dana pre nastupa, a ostatak od 5.000 evra deset dana pre nastupa. A gospodin je zahtevao da ima i tri sobe. Koja je tvoja garancija onda kretenčino? Smeće jedno! – napisao je besan vlasnik.

Otvoreno pismo na Fejsbuku

Otvoreno pismo na Fejsbuku

Mnogi komentari ispod ovog statusa bili su da je pevač bahat, da ne treba nikada više da ga zovu da gostuje tamo, a nekima je bilo žao što neće imati prilike da ga slušaju.

Podsećamo da je Maskutović otkazao sve nastupe koje je imao zakazane do kraja ovog meseca iz straha od suočavanja sa publikom, a čak ni za doček 2014. godine neće raditi kao što je planirao, pa će u jednom beogradskom klubu umesto njega gostovati Aco Pejović. U želji da čujemo šta Maskutović ima da kaže na ovu temu, pozvali smo ga, ali se do zaključenja ovog broja nije javio.
Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za ponedeljak 16. decembar!

Seka Aleksić sijala na Narodnom veselju: Plenila haljinom i širokim osmehom! (Foto)