in

BAKI B3 NAPAO VODITELJA: Uhvatio me za vrat, mislio sam da će me udaviti!

Mladi pevač Petar Knežević pristao je da u jednoj emisiji progovori o prijateljstvu sa Bakijem B3 i tome da je on izigrao njegovo poverenje i ispao nefer, jer se udvarao njegovoj devojci.

„Primetio sam već neko vreme da Baki često zove moju devojku, piše joj poruke, a ona je na sve to odmahivala rukom, govorila da nisam normalan, umišljam“, kaže Petar Knežević, koji je pristao da u emisiji iznese sve što zna i konačno završi sa lažnim prijateljstvom sa Bakijem B3.

Na snimanju su se, sada već bivši prijatelji vređali, umalo da se potuku, a vrhunac je nastao kad je produkcija emisije uvela devojku mladog pevača Petra Kneževića, koja je sve potvrdila.

Voditelj emisije „Luda kuća“, Dejan Stanković, vešto je iskoristio pojavljivanjedevojke da provocira Bakija, posle čega je ovaj nasrnuo na voditelja i izgurao ga u hodnik.

„Navikao sam da u emisiji mnogi u meni nalaze krivca za svoje probleme, ali niko do sada nije toliko nasrnuo na mene“, kaže Dejan Stanković.

„Baki me je uhvatio za vrat, uplašio sam se da će me udaviti. Da nije reagovalo obezbeđenje, ne znam šta bi bilo“.

Kako ga nije sramota svega što radi i što su mu devojke godišta, gotovo kao njegova ćerka. Najgore je u celoj priči prošao Petar Knežević, koji je ostao i bez druga i bez devojke, a šta se još dešavalo na snimanju emisiji “Luda kuća”, videće gledaoci Hepi televizije u četvrtak, u 22.30.

Balkan Lifestzle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Seka Aleksić sijala na Narodnom veselju: Plenila haljinom i širokim osmehom! (Foto)

NASILNIK: Aca Lukas nasrnuo na novinarku!