in

Ana oprostila Adilu, Džej neće da vidi zeta?!

– Prvo mi odvalio ćerku od batina, a sada bi da se mirimo. Ne može to tako! – rekao je Džej, dok njegova ćerka tvrdi da je Adil nepravedno loše predstavljen u medijima.

Saga o porodici Ramadanovski i dalje traje, i konfuzija je sve veća budući da sa jedne strane stiže priča da je Džej navodno oprostio Adilu što mu je prebio ćerku, dok sa sa druge strane se pojavljuje njegova izjava u kojoj on kaže da mu ne pada na pamet da se miri sa zetom nasilinkom.

Adil je, nakon što je navodno prebio svoju suprugu Anu Ramadanovski, ostao bez brojnih angažmana, među kojima je i novogodišnji, i iako žena Ana kaže da mu je oprostila, njen otac navodno neće ni da čuje o pomirenju!

– Prvo mi odvalio ćerku od batina, a sada bi da se mirimo. Ne može to tako! Razumeo bih da je počupao za kosu, udario šamar, nešto bilo šta, a ne ovako! Nije trebalo da je udari. Adil je dobar dečko, al’ šta mu je bilo, ne znam… Ja razumem da u svakoj porodici ima svađe – izjavio je Džej za “Blic”, a kasnije je potpuno okrenuo priču i rekao kako bi voleo da se Ana i Maksutović pomire.

– Ma pukao mu film, znate da nigde nema idealnog braka, jer bih i ja bio u njemu! Kunem se da i dan-danas ne znam šta se tačno zbilo u njihovom domu, ali znam da je bilo čapkanja i čupkanja. Daj bože da se pomire, voleo bih to – rekao je Džej za “Naše novine”, i dodao da nije istina da je u svađi s Adilom, iako je u prvi mah hteo da ga ubije!

– Se*u da ne volim zeta, mi smo uvek bili u korektnim odnosima. Možda se ne vidimo mesec dana, ali ja sam uvek bio na njegovoj strani kada ga žene napadaju – rekao je Džej.

Adil Maskutović i Džej Ramadanovski

Ništa manje konfuzna nije bila ni Džejova ćerka Ana, koja je rekla da njih dvoje ne funkcionišu mesecima kao par, ali i to da je Adil nepravedno (?!) loše predstavljen u medijima.

– Ne želim da mu se vratim kao supruga, ali zbog mira u porodici i sina sam spremna da mu oprostim. Samo nas dvoje znamo pravu istinu i tako će ostati. Svaka porodica ima nesuglasica, a naš nesporazum je otišao predaleko, jer je Adil javna ličnost, a i policija se umešala! Rado bih pričala o svemu, ali nema svrhe! – izjavila je Ana.

Budući da je potpuno nejasno da li je Džej oprostio Adilu ili ne, čekamo nastavak ove priče.

[socialpoll id=“2180908″]

(Telegraf.rs/Blic/Naše novine)

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

CECA: Bali-beg je super frajer i obožavam ga

CECA UPOZNALA SNAJKU: Maša je moja devojka, volimo se!