in

NASILNIK: Aca Lukas nasrnuo na novinarku!

Pevač odbio da odgovori na pitanje nakon što je iz Beograda priveden u zaječarsku policiju zbog SMS pretnji predsedniku Skupštine Zaječara.

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, grubo je odgurnuo novinarku Timočke televizije Jelenu Jeremijić, a sve zbog toga što je profesionalno radila svoj posao. Naime, Jelena je u ponedeljak sačekala Lukasa kako bi ga intervjuisala ispred zaječarske policije, gde je bio na saslušanju zbog prijave koju je protiv njega podneo predsednik Skupštine grada Zaječara i njegov bivši menadžer Saša Mirković.

Lukas odbija pozive

Naime, pevač je izlazio iz policijske stanice, kad mu je novinarka uljudno prišla. Lukas ju je tada grubo odgurnuo i krenuo prema svom automobilu. Ona je krenula za njim i pitala ga zbog čega je bio u policiji, ali je pevač samo ušao u auto i otišao.

Pozvali smo Jelenu Jeremijić, koja je potvrdila naša saznanja.

– Istina je da me je Lukas odgurnuo i da nije želeo da odgovori na pitanje koje sam mu postavila. Ja sam samo radila svoj posao – rekla je novinarka Timočke televizije za Kurir.

Više puta smo zvali i Vuksanovića, ali nam je on uporno odbijao pozive.

Priveden u policiju

Kako saznajemo, zbog Lukasovog bahatog ponašanja i napada na njihovu novinarku Timočka televizija tražiće zaštitu od Udruženja novinara Srbije, kao i od Nezavisnog udruženja novinara Srbije.

Podsetimo, Lukasa je policiji prijavio Saša Mirković zbog pretećih SMS poruka koje je dobijao od pevača zbog njegovog navodnog duga prema folkeru. Saša je poruke pokazao policiji, nakon čega je Vuksanović pozvan na informativni razgovor. Kako se nekoliko puta nije odazvao, policija ga je u ponedeljak privela i dovela ga iz Beograda u Zaječar, gde je dao izjavu i demonstrirao nasilničko ponašanje.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

CECA: Bali-beg je super frajer i obožavam ga

CECA UPOZNALA SNAJKU: Maša je moja devojka, volimo se!