in

PLASTIČNI HIRURG: Oduzeti dozvolu onome ko je operisao silikonske kraljice!

Video sam fotografije ove dve devojke i tvrdim da to ne bih uradio ni za kakvu nadoknadu. Rad kolege koji je radio ove intervencije zaista izgleda nakaradno – kaže doktor Milan Colić.

Poznati estetski hirurg Milan Colić šokiran je izgledom Tijane Đuričić i Sanje Jojić, koje su se “proslavile” kao devojke zavisne od plastičnih operacija i kaže da kolegi koji je njih operisao treba oduzeti dozvolu za rad!

– Kao što umetnik odbija da se potpiše ispod dela za koje misli da nije dobro, tako i estetski hirurg treba da odbije da radi intervenciju za koju zna da neće dati zadovoljavajuće rezultate. Video sam fotografije ove dve devojke i tvrdim da to ne bih uradio ni za kakvu nadoknadu. Kolegi, čijih je ovo ruku delo, bih oduzeo licencu, jer možda ove mlade osobe nisu bile svesne do kraja u šta se upuštaju. Zamislite šta se dešava kada se koža opusti. Rad kolege koji je radio ove intervencije zaista izgleda nakaradno – kaže Colić.

Sa druge strane, silikonske kraljice ne haju za primedbe.

– Apsolutno nas ne interesuju tuđa mišljenja i mi smo sebi prelepe. Nećemo otkriti ko nam je radio operacije, ali smo imale podršku hirurga – pričaju Tijana i Sanja

Izvor: Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NASILNIK: Aca Lukas nasrnuo na novinarku!

ANA ŠTAJDOHAR IZ KOLONE U ŠIMANOVCIMA: Svi smo živi i čitavi!