in

PREKIDA BOLOVANJE: Saša Popović se vraća na posao

Iako je pre nedelju dana polomio rebro na dva mesta, direktor „Granda“ će u ponedeljak voditi emisiju „Narod pita“.

Saša Popović, samo nedelju otkako je polomio rebro na dva mesta, vraća se na posao! On će u ponedeljak voditi emisiju „Narod pita“ na Pinku. Iako su prve prognoze lekara bile da će morati da strogo miruje najmanje dva meseca, prvi čovek „Granda“ je stao na noge.

– Saša se još nije potpuno oporavio, i dalje ima jake bolove, doduše, mnogo manje nego prvih dana. Vraća se poslu iako se lekari baš i ne slažu s takvom odlukom. Uspeo je da sve oko sebe ubedi da mu je bolje – kažu za Kurir iz „Grand produkcije“.

Popović je, podsetimo, pao ispred svoje kuće na Bežanijskoj kosi u nedelju, kada se okliznuo na poledici. Njegova supruga Suzana Jovanović nedavno je u razgovoru za Kurir otkrila koliko on voli svoj posao.

– Sale je hiperaktivan i navikao je da radi, pogotovo kad su ovako velika dešavanja kao što je snimanje novogodišnjeg programa, i zbog toga teško podnosi sve ovo. Posmatrao nas je preko Skajpa – rekla je Suzana.Glavnog kreativca u „Grandu“ za nekoliko dana očekuje i otvaranje novog muzičkog studija i puštanja u rad televizijskog kanala Grand.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NASILNIK: Aca Lukas nasrnuo na novinarku!

ANA ŠTAJDOHAR IZ KOLONE U ŠIMANOVCIMA: Svi smo živi i čitavi!