in

Severina: Milan je od našeg sina napravio dete tabloida

Nakon raskida pretio mi je da će me uništiti, a u to je spadala i neistina da mu nisam dala da viđa dete. To je apsolutna laž i bezobrazluk.

Severina Vučković otvoreno je progovorila prvi put nakon raskida sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem. Hrvatska pevačica je u ekskluzivnom intervju za srpsko izdanje magazina Stori otkrila mnogo toga o odnosu sa čovekom s kojim ima sina Aleksandra. Mi prenosimo samo mali deo njene ispovesti.

Sud u Zagrebu doneo je odluku da vaš bivši verenik može da viđa sina samo u Hrvatskoj…
– Nikad nije bilo pitanje može li Milan da viđa našeg sina. Nakon raskida pretio mi je da će me uništiti, a u to je verovatno spadala i neistina da mu nisam dala da viđa dete. To je apsolutna laž i bezobrazluk. Nije bio problem kad je hteo da viđa sina, bio je problem kad to nije želeo.

Znate li odakle potiče njegova potreba da vas napada preko medija?
– Gledajte, šta god ja mislila o njemu, on je Aleksandrov otac. Pravdala sam ga time što je povređen jer sam otišla. Svi koji gube se ljute. Svako ima pravo da bude ljut. Ali ljutnju, tugu, ego, bes treba rešavati u svoja četiri zida. Može o meni da kaže šta mu je volja, ali smeta mi što je dozvolio da od deteta poznate majke naše dete postane dete tabloida i što su njime licitirali. Sve ostalo što je rekao o meni više govori o njemu. Zbog toga je šteta naneta i drugim osobama. Ali imam sreću što su mi prijatelji i porodica duhoviti. Nazvao me je Brega i rekao: „Dušo, od svih naših zetova, ovaj najviše voli da se slika“, a Petar Grašo mi kaže: „Čitam Gloriju, i ovde piše da vi niste bili zajedno otkako si zatrudnela. Znam da sam ti nosio picu u porodilište dok te ovaj mazio po ručici i ljubio. Je l‘ to bila hologramska projekcija?“

Da li je ljubav zaista bila prava ako zbog nje moraju da se polože žrtve?
– Kad izgubite čoveka koji ničega nije vredan, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kad izgubite dobrog čoveka koji vas je voleo, a vi zabrljate, to je najgore. Na primer, da mi moj menadžer i prijatelj Tomica, koji je prekrasan čovek, kaže „gudbaj“, bila bih očajna. Razumete?

Smatrate li to što ste dobili sina nagradom za svu proživljenu patnju?
– Moj život je previše bogat i previše moj da bih se odrekla ijedne proživljene sekunde, bila ona tužna ili srećna. Živa sam, zdrava, a hvala bogu, i žensko sam i slavim život takav kakav je. Nikome ne zameram, pomolim se za izgubljene duše i idem dalje. Aleksandar je najdivnije biće na svetu, ali on mi nije nagrada za patnju. Naprotiv, on mi je životna nagrada. Ja napola praznu čašu vidim kao napola punu. Još ako je vino u njoj…

Jeste li spremni da se sami upustite u koštac sa izazovima koje vam donosi Aleksandrovo odrastanje?
– Kako mislite sama? Ima on i tatu.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NASILNIK: Aca Lukas nasrnuo na novinarku!

ANA ŠTAJDOHAR IZ KOLONE U ŠIMANOVCIMA: Svi smo živi i čitavi!