in

GAGI ĐOGANI: Bio sam sa Sandrom Meljničenko kad je imala 14 godina!

Prva ljubav Reper za Kurir otkriva da je 1991. bio u strastvenoj vezi sa suprugom jednog od najbogatijih ljudi na svetu Andreja Meljničenka Gagi: Ona je jedna od boljih devojaka s kojima sam bio!

Gagi Đogani bio je dečko Sandre Meljničenko. Kako Kurir saznaje, ona je tada imala samo 14, a on 19 godina. Bilo je to davne 1991, a veza je potrajala nekoliko meseci.

– Sandra je u to vreme već radila kao model u jednoj agenciji, a Gagi je bio igrač u grupi Đogani fantastiko. Upoznali su se tako što su se kretali u istom društvu. Nisu bili dugo zajedno, ali sve to vreme su zaista uživali. Međutim, kasnije su im se putevi razišli. On je ostao u Srbiji, a ona je sada supruga ruskog milijardera – kaže za Kurir dobro obavešten izvor.

Sjajna devojka

Pozvali smo Gagija i on je potvrdio naša saznanja.
– Upoznao sam je godinu dana pre Anabele. Počeli smo da se zabavljamo i bili smo tri-četiri meseca zajedno. Dopali smo se jedno drugom, bili smo mladi i zaljubljeni. Sve je bilo idealno, jer je ona sjajna devojka i na mene je ostavila lep utisak. U to vreme sam bio popularni igrač u Đoletovoj grupi. Sandra je oduvek bila prodorna i komunikativna devojka i zbog toga je cenim i poštujem i dan-danas. Ona je jedna od boljih devojaka s kojima sam bio – priča Gagi.

Na konstataciju da je bivša članica grupe Models tada bila baš mlada, Đogani je rekao:
– Malo je bezveze da se potenciraju godine. Tad sam imao oko 19 godina, a mislim da je ona imala 14. Pravo da ti kažem, to mi je izgledalo OK. Nije velika razlika. Bila je fizički i psihički zrelija od drugih. Čak je tada stalno izlazila u neki klub. Ne možeš ti sa toliko godina da izlaziš u klub, razumeš! Radila je u „Kliku“ kao model.

Kad smo Gagija pitali kakav je seks bio sa Sandrom, nije želeo dalje da komentariše.

Mnogo sam ozbiljan

– O tome se ne priča u javnosti, to mi je bezveze. Neću ništa da komentarišem, moraš da me razumeš. Mnogo sam ozbiljan u vezi s tim, degutantno je. Ne želim da uvredim devojku jer sam do sada to krio i neću da ona sad vidi u novinama da ja pričam o tome.
Nakon raskida su, kaže, ostali u sjajnim odnosima. Kad je posle tri godine osnovao grupu Fanki Dži, angažovao je Sandru za spot „Sutra je novi dan“, kao i za spot Nenada Knežević Kneza za pesmu „Da l‘ si ikada mene voljela“.

Da podsetimo, Sandra se 2005. godine udala za ruskog milijardera Andreja Meljničenka, s kojim je u srećnom braku, dok je Gagi svoj sa Anabelom Bukvom okončao.

Vijest-391

Vijest-392

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MILAN POPOVIĆ: Severina laže, nikada joj nisam pretio!

CECA BEZ KOSE: Obrijala glavu za potrebe spota sa Oliverom Mandićem