in

Boban Rajović ipak uhapšen!

Spot čija najava je prilično uzburkala javnost promovisan je sinoć za popularnom YOUTUBE-u i drustvenim mrežama!

Naime, Boban Rajović je proteklih dana svoje fanove veoma zabrinuo reklamnom kampanjom za novi spot. Naslov: “Uhapšen Boban Rajović“ prije par dana preplavio je internet ali i štampane i elektronske medije.

Dok su rijetki shvatili o čemu se radi, bilo je puno onih koji su sve shvatili ozbiljno i Bobanov Fan tim zasuli pitanjima. Neki su čak pokrenuli i FB grupu podrške Bobanu Rajoviću a bilo je i duhovitih koji su, shvativši o čemu se zaista radi, “nagadjali“ razloge hapšenja poput: “Tužila ga žena što ne pušta kosu“ i sličnih komentara.

Dilema oko svega sinoć je definitivno riješena puštanjem spota na YUTUBE-u. Medjutim, ono što je potvrdjeno jeste činjenica da je Boban zaista uhapšen na kraju spota!

Inače, spot za pjesmu “Interventna“ je pravi akcijski film upakovan u tri i po minute u kojem Boban Rajovic, u “nindza stilu“ uskače medju otmičare zgodne meleskinje , sve ih s lakoćom savladava, oslobadja djevojku ali na kraju ipak biva priveden od strane interventne jedinice.

Tekst i muziku za pjesmu radio je Miloš Roganović, dok aranžman potpisuju Miloš Roganović i Dušan Alagić, a spot Ivan Code i iCode team.

Napominjemo da ispod video zapisa su i linkovi za besplatan download pjesme u WAV i Mp3 formatu kao i tekst pjesme!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ANA ŠTAJDOHAR IZ KOLONE U ŠIMANOVCIMA: Svi smo živi i čitavi!

LAV MEKOG SRCA: Odbranio mladunče gnua od razjarene mačke!