in

CECA: Još je rano za snajku, bitno je da se deca vole!

Maša je veoma fina, ona je Veljkova devojka. Nikada se neću mešati u njegove i Anastasijine veze, važno je da su oni srećni u tom izboru, ističe folk zvezda!

Sve u svoje vreme.
Veljko, sin najveće balkanske zvezde Svetlane Ražnatović, i Maša, ćerka predsednikaOFK Beograda i nekada prvog čoveka FSS Zvezdana Terzića, u vezi su od početka decembra. Priče o njihovoj ljubavi uveliko pune novinske stupce, a u pojedinim tekstovima Ceca je već dobila epitet svekrve.

Iako je ta ljubav tek u povoju, veoma je zainteresovala javnost, pogotovo nakon što su objavljene fotografije kako Maša u pratnji Veljka dolazi na slavu Sveti Nikola u dom Ražnatovića. Folk diva za Kurir otkriva da joj se sinovljeva devojka dopala, ali naglašava da ona neće uticati na njegov i Anastasijin izbor budućih životnih saputnika. Kad za to dođe vreme.

– Mediji su odmah sve digli na nivo odnosa snajke i svekrve. Rano je uopšte govoriti o tome. Maša je veoma fina, ona je Veljkova devojka, mladi su i vole se. To je najvažnije. Ja se nikada neću mešati u izbor svoje dece. Bitno je da su oni srećni u tom svom izboru – naglasila je Ceca.

Pozvali smo i Zvezdana Terzića da prokomentariše ovu ljubavnu romansu, a na naše pitanje da li je zadovoljan izborom svoje miljenice, kratko je odgovorio:
– Uz sve dužno poštovanje prema porodici Ražnatović, zaista ne želim da dajem komentare na tu temu. I dok se Veljkova mama i Mašin tata ne petljaju u vezu, oni se trude da svaki trenutak ispune na najlepši mogući način.

222

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ANA ŠTAJDOHAR IZ KOLONE U ŠIMANOVCIMA: Svi smo živi i čitavi!

LAV MEKOG SRCA: Odbranio mladunče gnua od razjarene mačke!