in

Lukas proslavio slavu u novom domu! (FOTO)

Jedna od najvećih srpskih slava, Sveti Nikola, slavila se i u domu folk pevača Ace Lukasa, koji je sa suprugom Sonjom i decom obeležio ovaj dan. Folker je, kako i dolikuje domaćinu, čitavo veče služio i uživao u krugu najbližih prijatalja, među kojima je bio i producent “Granda” Žika Jakšić sa suprugom Dajanom i pevačica Marina Visković.

– Kao što vidite, slava mi je. U krugu sam svojih najvernijih i pravih prijatelja i nije se rodio taj koji na ovaj dan može da me poremeti i isprovocira, a pokušaji su više nego očigledni – rekao nam je Aca, aludirajući na pojedine napise ovih dana da je pretio jednoj javnoj ličnosti:

Dajana Jakšić i Marina Visković Foto: Alo!
Dajana Jakšić i Marina Visković Foto: Alo!

– Reći ću vam samo ovo: svi ljudi koji me poznaju, a hvala bogu, ima ih puno, jako dobro znaju koliko je moguće da sam ja ikome uputio pretnje, a svi dobro znamo šta znači kada neko nekome preti. Pogotovu da sam ikada u bilo kakvom kontekstu pominjao, ne daj bože, nečiju decu. Pa ja ih imam četvoro! Pred Bogom na ovaj današnji sveti dan tvrdim da je to nemoguće.

Svi na broju: Aca Lukas sa prijateljima Foto: Alo!
Svi na broju: Aca Lukas sa prijateljima Foto: Alo!

Od mene toliko, kao što vidite, nama je ovde jako lepo i prijatno jer su ovde samo prijatelji i kumovi. A ovim morbidnim izmišljotinama neka se bave oni kojima na slavu nema ko da dođe ili ih na slavu niko nije zvao, zato i nemaju pametnija posla ovih dana. Ja ih imam, na pretek – poručio je Lukas, koji je goste okupio u svom novom stanu na Dedinju, u koji se nedavno uselio.

Na zdravlje: Aca i Žika Jakšić Foto: Alo!
Na zdravlje: Aca i Žika Jakšić Foto: Alo!

Uz hranu koju su kuvari spremali na licu mesta i piće pevač je nazdravljao sa prijateljima do duboko u noć. Nakon što je ispratio goste, Aca je sa suprugom otišao da čestita slavu koleginici Svetlani Ceci Ražnatović, koja je slavila iste večeri.

Domaćin sa svojim gostima Foto: Alo!
Domaćin sa svojim gostima Foto: Alo!
Za zvanice je priređena bogata trpeza Foto: Alo!
Za zvanice je priređena bogata trpeza Foto: Alo!

Balkan Ligfestyle/Alo

 

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ANA ŠTAJDOHAR IZ KOLONE U ŠIMANOVCIMA: Svi smo živi i čitavi!

LAV MEKOG SRCA: Odbranio mladunče gnua od razjarene mačke!