in

UDARA NISKO: Severina podnela novu tužbu protiv Milana!

Puca iz svega raspoloživog!
Severina Vučković podnela je novu tužbu protiv Milana Popovića, tereteći ga da njihovog sina koristi kako bi se medijski eksponirao. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pevačica time dodatno usporava postupak dodeljivanja starateljstva i umanjuje mogućnost dolaska malogAleksandra u Srbiju, jer dok se ne završe sve parnice, dečak neće moći da kroči u rodnu zemlju svog oca.

Slikala se za naslovnice

– Milan ne može da veruje koliko daleko je spremna da ide samo da ne pusti dete u Srbiju. Posebno mu je smešna poslednja tužba koju je podnela, jer se samo ona slikala za naslovne strane sa sinom, dok on to nije činio – govori naš dobro obavešten izvor.
Kako dalje saznajemo, Milan ni za jedno slikanje Severine i Aleksandra i javno eksponiranje njihovog sina nije bio obavešten, kao ni za reklamnu kampanju u kojoj je učestvovala s dečakom. Dete ni za praznike neće biti sa ocem, čime se krši Zakon o ravnopravnosti roditelja.

Žalosno šta radi

– Kazneno delo korišćenja deteta u svrhu lične promocije ne postoji kao takvo i tu se radi o potpuno besmislenom manevru koji ne služi ničemu do odvraćanju pažnje sa srži problema. Uostalom, gospodin Popović nigde nije, a neće ni u budućnosti, koristiti malog Aleksandra ni u koju svrhu koja nije primerena i koja nije u najboljem dečakovom interesu.

U svakom slučaju je žalosno što se ova priča svodi na podnošenje krivičnih prijava, tim pre što je javnost lik malog Aleksandra imala prilike da upozna prilikom javnih istupa njegove majke, a koliko sam primetio, i u jednoj reklamnoj kampanji – istakao je Ljubo Pavasović-Visković, advokat Milana Popovića.

222

 

Balkan Lifestyle/Kurir 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ANA ŠTAJDOHAR IZ KOLONE U ŠIMANOVCIMA: Svi smo živi i čitavi!

LAV MEKOG SRCA: Odbranio mladunče gnua od razjarene mačke!