in

Pogledajte zašto su Bojana Bjelića podržali svi mediji na promociji novog cd-a!

Iako vlada velika euforija oko novogodišnjih praznika, zbog čega je veliki broj pevača zauzet, to ih nije sprečilo da dodju na promociju Bojana Bjelića i podrže kolegu.

Promociji, koja je upriličena u kafiću „Mint“, koji je u vlasništvu Bojana Bjelića, prisustvovao je veliki broj pevača, ali iz medija, kako iz srbije, tako i iz BiH i Hrvatske.

„Zaista sam polaskan činjenicom da su na promociji bili skoro svi mediji, kao i većina kolega koje sam pozvao.Posebno se zahvaljujem ljudima koji su došli iz Bih i Hrvatske, kako bi podržali moj rad i nadam se da su se dobro proveli“-rekao nam je Bjelić vidno zadovoljan.

Na Bjelićevoj promociji od pevača smo sreli Bobana Rajovića, Sašu Kapora, grupu Luna, Darija Stanojević, Davor Jovanović, grupa In Vivo,Bojana Marovića, Suzanu Dinić, Igora X, Dušan Svilar i mnogi drugi, kao i njegovi saradnici Miloš Roganović i Filip Miletić, poznatiji kao Aspirinci, Jovan Peurača, Marko Djurašević Mahoni, Divna i Bojan Vasić i Dejan Kostić Struja.

Iako su bile pozvane, na promociji se nisu pojavile Dara Bubamara i bivša Bjelićeva devojka, sa kojom je takođe svojevremeno snimio duetsku pesmu, Indira Indy Aradinović, što je samo podgrejalo priče da nisu u dobrim odnosima.

„Iskreno, ne zsmeram nikom ko nije došao.Shvatam da je euforija oko Nove godine i da su mnoge kolege ili na nastupima ili na snimanjima novogodišnjih emisija.dara verovatno ima opravdanje što se nije pojavila, jer mi smo u dobrim odnosima, a Indy se javila da je krenula na promociju, a šta joj se desilo uz put, najbolje nju da pitate“-rekao nam je Bjelić.

Najveću pažnju prisutnih je izazvala Slađana Savić Play Boy zečica i odskoro i pevačica, pa su se mediji skoro utrkivali ko će uzeti provokativniju izjavu od nje.

IMG_7067

Zanimljivo da su se prisutni složili u mišljenju da je promocija odrađana na visokom nivou, da su se svi dobro proveli i otišli zadovoljni kući, pa ako se po promociji može proceniti uspeh novih pesama, onda će naredna godina biti u znaku Bojana Bjelića.

Obzirom da pozivi za nastupe dolaze sa svih strana, onda se Bjeliću smeši uspešna godina.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

LAV MEKOG SRCA: Odbranio mladunče gnua od razjarene mačke!

Ceca za doček Nove godine peva u Beogradu ispred Skupštine!