in

SILNA „SILA“: Turci gledaniji i od Dnevnika!

Turska serija „Sila“, koja se emituje na Pinku, sinoć je bila daleko najgledanija emisija u Srbiji u ciljnoj grupi 18-49 godina. Iza „Sile“ su X Faktor, Dnevnik 2, „Bela lađa“ i „Slagalica“

Turci su definitivno ponovo osvojili Srbiju, barem kada je TV gledanost u pitanju. Naime, turska serija “Sila”, koja se emituje na Pinku sinoć je bila daleko najgledanija emisija u Srbiji (u ciljnoj grupi 18-49 godina), a gledanija je bila čak i od Dnevnika 2 RTS-a.

Prema podacima agencije AGB Nielsen, turska serija “Sila”, koja je postala apsolutni hit u Srbiji i koju svakog dana gleda sve više ljudi, potpuno je porazila sve protivnike kada je ciljna grupa 18-49 godina u pitanju, navode iz PR službe Pinka, i dodaju:

– Sa rejtingom 11,3 i udelom od 33,5% “Sila” je potpuno dominirala. Odmah iza se plasirao X faktor sa rejtingom preko 9% i šerom od 28%, dok su u ovoj, najvažnijoj ciljnoj grupi iza ostali Dnevnik 2 RTS sa rejtingom 8,8%, serija Bela lađa 8,6% i kviz Slagalica sa rejtingom od 8,1%, navodi Pink.

Inače serija “Sila” u čitavom svetu je napravila veliki bum, u susednoj Hrvatskoj je bila ubedljivo najgledanija, a u Srbiji će biti prikazano svih osamdesetak epizoda, kao i svi nastavci koji budu snimljeni.

Poznate ličnosti oduševljene su serijom, a pogotovu glavnom glumicom Džansu Dere, koja važi za najlepšu Turkinju.

Izvor: Telegraf

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pogledajte zašto su Bojana Bjelića podržali svi mediji na promociji novog cd-a!

Maya Berović:“U Novu godinu krupnim koracima napred“!