in

Brena: Da se nisam udala za Bobu, ostala bih ceo život sama!

Godina koja je iza nas za Lepu Brenu bila je turbulentna, jer su njeni sinovi otišli da se školuju u Ameriku, pa je ona imala težak zadatak da se prilagodi praznom domu. Najveća podrška bio joj je suprug Boba Živojinović, a kako za „Alo!“ kaže, spojili su ih teški životni trenuci, koji su njihov brak učinili još čvršćim.

– Boba i ja smo se borili da sačuvamo porodicu, kao jedinu trajnu životnu vrednost. Nisam pobornik da svaki brak treba sačuvati. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Tu nema veštačkog disanja. Da se nisam udala za Bobu, sigurno se ne bih ni udavala. Jer nije lako sa mnom, ali ni sa muškarcima sa ovih prostora. Kada se spoje dve jake energije, dve izgrađenje samostalne ličnosti, dve karijere, treba mnogo napora da se stvori zajednica u kojoj će te dve osobe moći da nastave zajedno. I naravno da je najlakše odustati. Uvek je lakše odustati, nego se potruditi. Idealni brakovi postoje samo na filmu. Ali mene i Bobu su osim ljubavi i dece, spojili i teški životni trenuci kroz koje smo prošli zajedno. To je učinilo da trajemo – izjavila je Lepa Brena i dodala po čemu će pamtiti 2013. godinu.

Brenina najveća podrška: Boba Živojinović
Brenina najveća podrška: Boba Živojinović

 

 – Ovu godinu ću pamtiti po tome što su mi deca otišla iz kuće i što sam posle izvesnog vremena naučila da se izborim s tim. Utehu sam našla u poslu, radim nove pesme, a pesmu „Ljubav čuvam za kraj“ pokloniću svojim fanovima pred 2014. godinu. Kada pravim godišnji plan, uvek imam neke velike, ali dostižne ciljeve i poslovno i privatno. Novi album je jedan od tih ciljeva i Hari Varešanović – kaže folk zvezda koja je otvoreno pričala i o svojim sinovima.
– Na razdvojenost se navikavam, ali pošto su trenutno ovde sa nama, nemam osećaj da su daleko. Stefan je jedna nežna, lirska duša, dok je Viktor nasledio moj i Bobin temperament. Obojica vole muziku i sport, što mi je jako drago, jer ih i jedno i drugo motivišu na dobre vibracije i pozitivan odnos prema životu. Navikli su na javno eskponiranje i činjenicu da su deca poznatih roditelja – izjavila je Brena.

Mamu pripremam za operaciju kolena!

Pošto je nedavno izjavila da njenu mamu čeka operacija, Lepa Brena je za „Alo!“ ispričala da je polako priprema za hirurški zahvat.
– Mama se lagano priprema za operaciju kolena. Nije mi svejedno, ali doktori su mi rekli da će joj posle toga život biti mnogo lakši, što me zaista raduje. Postoperativni tok će trajati malo duže od mesec dana i to je nešto što me čeka odmah posle Nove godine – izjavila je Lepa Brena.
Balkan Lifestyle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maya Berović:“U Novu godinu krupnim koracima napred“!

E, TO JE IRONIJA: Vlado Georgiev prozvao Anu Nikolić da voli rakiju!