in

Ceca: Za Novu godinu želim Breda Pita, Kluni je mator za mene!

„Ne verujem u Deda Mraza jer je tako mnogo lakše, a što se tiče holivudskog macana, za mene uvek Bred, pošto Džordž ima 105 godina!“, ispričala je pevačica.

Svetlana Ražnatović nestrpljivo iščekuje svoj nastup u novogodišnjoj noći ispred Narodne skupštine, iako se prvobitno nadala da će najluđu noć provesti u krugu porodice u toplom domu.

– Presrećna sam! Mislila sam da ću odmarati, čak sam se i radovala tome jer sam imala radnu i uspešnu godinu, a onda se desio poziv koji se ne odbija! Na veliko zadovoljstvo da pevam mom narodu, to sam prihvatila sa apsolutnim oduševljenjem – sa osmehom priča folkerka.

Ona je u emisiji “Vikend sa Zeletom” na “Radio Pingvinu” otkrila je kojeg dasu sa svetske scene bi volela da nađe ispod novogodišnje jelke.

– Ne verujem u Deda Mraza, pod jedan, jer je mnogo lakše tako, a što se tiče holivudskog macana, pa za mene uvek Bred Pit! – rekla je pevačica, dok je voditelj predložio da to može da bude i slavni srcelomac Džordž Kluni.

– Pa baš ti hvala… Koliko on ono ima godina, 105? Ne, ne, za mene samo Bred Pit – uporna je bila Svetlana.

Budući da je nedavno njen sin Veljko na slavu pozvao svoju devojku, koju su mediji odmah proglasili budućom snajkom, ostaje pitanje da li će odnegde izvireti potencijalni zet, odnosno dečko njene ćerke Anastasije.

– Neka, neka… Ne žurimo sa zetom! – kao iz topa je rekla Ceca!

Balkan Lifestyle/Telegraf

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maya Berović:“U Novu godinu krupnim koracima napred“!

E, TO JE IRONIJA: Vlado Georgiev prozvao Anu Nikolić da voli rakiju!