in

FILIP NAPUŠTA SRBIJU: Panajotović se seli u Tursku zbog uloge u seriji?

Filipa je pozvao agent za modele iz Turske i rekao mu da je ušao u uži krug za jednu od sporednih uloga u seriji „Sultan Sulejman“.

Mladi maneken i bivši farmer Filip Panajotovićuskoro će napustiti Srbiju. Naime, razlog njegovog odlaska je popularna serija „Sulejman Veličanstveni“.

„Filip je radio u Turskoj kao model i zaista je imao mnogo posla, a ljudi sa kojima je sarađivao su oduševljeni njegovim ponašanjem, ali i fizičkim izgledom. Pozvao ga je agent za modele iz Turske i rekao mu da je ušao u uži krug za jednu od sporednih uloga u seriji „Sultan Sulejman“. On nikom nije želeo da otkriva detalje, ali znam da završava glavom bez obzira sve obaveze u Srbiji, kako bi uspeo da stigne na završni deo kastinga, jer nije dovoljno što se on po fizičkom izgledu uklapa u ulogu, potrebno je da ispuni i ostale uslove. Pored toga, ukoliko dobije ulogu moraće da ide na usavršavanje njihovog jezika, ali bi ponovo i morao da se preseli u Tursku“, rekao je Filipov prijatelj koji je insistirao na tome da mu ne objavimo ime.

Pokušali smo da kontakiramo Filipa, ali se on nije javljao na telefon do objave ovog teksta. Na naše pitanje poslato putem poruke, dobili smo kratak odgovor.

Trenutno nisam u mogućnosti da iznosim bilo kakve detalje u javnost, nadam se da će se sve završiti dobro. Pozdrav svim vašim posetiocima“, napisao je on u poruci.

Balkan Lifestyle/Ex.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maya Berović:“U Novu godinu krupnim koracima napred“!

E, TO JE IRONIJA: Vlado Georgiev prozvao Anu Nikolić da voli rakiju!