in

IVAN PRIZNAO: Goca mi je pevala u krevetu!

Poslednje sate na imanju u Lisoviću, finalisti provode pakujući svoje stvari i iščekujući trenutak u kome će biti proglašen pobednik.

Farmeri raspravljaju o tome ko bi koga najviše voleo da vidi u studiju kad izađe sa imanja. Jelena Golubović ne može da veruje je da bi Ivan viče voleo da vidi Saru nego Gocu Tržan, ali joj je on onda rekao da je Gocu gledao svaki dan pet godina i da mu je pevala u krevetu.

Golubovićeva se nakon toga nadovezala pričom da bi volela da u studio dođu Ceca i Aca Lukas, a nikako Jelena Karleuša, samoproklamovana pevačica.

Zadruga je farmerima priredila gozbu, a svaki od finalista dobio je pismo podrške  od nekog bivšeg učesnika.

Edin Škorić je zaplakao dok je čitao pismo koje je dobio od Igora i nije uspeo da čitanje završi do kraja.

edin-skoric

 

Zadruga je danas finalistima rijaliti šoua Farma ponudila da odaberu koga od bivših farmera bi voleli da vide na imanju, kako bi im ulepšala poslednje dane u rijalitiju, ali ovog puta im nije postavljala nikakve uslove.

Svi su se složili da im je teško da nabrajaju i izdvajaju farmere, ali su naposletku ipak rekli svoja mišljenja. Romana je rekla da bi ponovo volela da vidi Marka i Kaću, Jelena Golubović se naravno opredelila za Čupu Kalača, a Sloba Đurković bi takođe voleo da dođe Katarina Grujić.

Jelena Jovanović opredelila se za Vajsa, Edin Škorić za Igora, a Ivan Marinković očekivano je rekao da bi voleo da na imanju opet vidi Saru Trajanović.

Balkan Lifestyle/Svet Pls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maya Berović:“U Novu godinu krupnim koracima napred“!

E, TO JE IRONIJA: Vlado Georgiev prozvao Anu Nikolić da voli rakiju!