in

E, TO JE IRONIJA: Vlado Georgiev prozvao Anu Nikolić da voli rakiju!

Ko joj kaže: U novogodišnjoj emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ pevač, koji je u više navrata uhvaćen pijan, podbadao koleginicu zbog njene sklonosti ka alkoholu.

Rugala se ruga rugi.

Ovako bi se mogla opisati situacija u kojoj se Vlado Georgiev podsmevao koleginiciAni Nikolić zbog njene sklonosti da popije „čašicu više“. On je gostujući u novogodišnjem šou-programu „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ imitirao poznatog voditelja TV Prva i u svom stendap programu okomio se na pevačicu. I mnogi bi rekli – šta tu ima čudno, šalio se. Verovatno jeste, ali pošto i sam voli da popije i neretko je hvatan u pripitom stanju, onda mu to dođe kao čista ironija.

– Kaže Ana Nikolić: „Deda Mraze, dovedi mi pravog muškarca, želim porodicu i želim da se ostvarim kao majka.“ I donesi neku rakijicu! – kazao je kroz osmeh Georgiev, što je publika u studiju pozdravila aplauzom.
Nešto kasnije, kad je Ivanović čitao novogodišnje želje, jedna od njih imala je veze saatraktivnom Paraćinkom.
– Da cele godine imaš kredita na telefonu ko Ana Nikolić – rekao je voditelj, a Georgiev se odmah nadovezao:
– I rakijica!

Izgleda da je crnogorskom pevaču vrlo zabavno da se podsmeva koleginici, samo nam nije jasno odakle mu kredibilitet za to. Paparaci su ga često lovili u alkoholisanom stanju, a nije mu strano ni da se u TV emisijama ili na javnim skupovima pojavi „pod gasom“. Za razliku od njega, Ana Nikolić nije skoro uslikana pijana niti se takva informacija o njoj pojavila u medijima. A sve i da jeste, Georgiev je verovatno poslednji koji bi imao pravo da se osvrne na to.

ana-nikolic-1388704251-421389

 

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VIJAGRA, ČIPS I KOKA KOLA: Koji su sve proizvodi nastali greškom?

PADALE ŠUŠKE: Zlata Petrović za tri pesme uzela 4.500 evra!