in

LEPA BRENA: Kad su mi kidnapovali sina trajno sam se razbolela!

Posle otmice život mi se veoma promenio, od tada sam se razbolela, a i danas se lečim. Kada se dogodi tako nešto, više nikada ne možete biti apsolutno zdravi kao nekada, rekla je Brena.

Na početku karijere, Lepa Brena patila je za glamuroznim životom i skupim vilama. Sad kada to sve ima najradije bi se preselila u neku kolibu u prirodi.

Ni Lepa Brena ni njen suprug Boba Živojinović nikad se nisu zanosili slavom pa ih je otmica deteta 2002. godine tim više pogodila. Verovala je da se takve stvari događaju samo u filmovima ili pak velikim svetskim zvezdama.

„Bila nam je to velika pouka da budemo veoma oprezni. Posle toga život mi se jako promenio, od tada sam se razbolela, a i danas se lečim. Kada se dogodi tako nešto,više nikada ne možete biti apsolutno zdravi kao nekada“, rekla je Brena.

Kada je roditeljski dom u Brčkom napustila zbog studija turizma u Beogradu, ponekad se dešavalo da cela porodica bude gladna.

„Oni su bili gladni u Brčkom dok sam ja studirala, ja gladna u Beogradu, to je bila škola za mene. Jeli smo hleb, paštete, jogurt, šećer, nije bilo novca za ručak, meso, obroke, menze, pa sam odlučila, kad sam ostala bez svega, da uzmem život u svoje ruke i počela da radim i studiram“, rekla je Brena.

Iako je do 1992. godine postala najveća zvezda Balkana, pravo je ispunjenje doživela rođenjem prvog deteta.
„Žrtvovala sam karijeru da bih stvorila porodicu jer je karijera nešto što ne možete da zagrlite, ljubite, mazite“, dodala je poznata pevačica.

Balkan lifestyle/24sata.info

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VIJAGRA, ČIPS I KOKA KOLA: Koji su sve proizvodi nastali greškom?

PADALE ŠUŠKE: Zlata Petrović za tri pesme uzela 4.500 evra!