in

INFARKT: Zorana Pavić doživela srčani udar!

Ma hajte, ništa strašno. Izdržalo je moje srce i gore stvari od jednog infarkta.

Zorana Pavić, pevačica, preživela je manji infarkt. Ona je  osetila ošte bolove u grudima i odmah pozvala drugaricu koja ju je odvezla u jednu privatnu kliniku gde je ustanovljeno je da ima lakši srčani udar.

„Zorana se već neko vreme bliskim prijateljima žalila na tahikardiju, ali je verovala da nije reč ni o čemu ozbiljnom. Nekoliko dana pred Novu godinu osetila je ošte bolove u grudima i odmah pozvala drugaricu koja ju je odvezla u jednu privatnu kliniku. Pevačica je odmah smeštena u koronarnu jedinicu i ustanovljeno je da ima lakši srčani udar.Ukazana joj je pomoć i prepisana terapija, a posle nekoliko dana opservacije puštena je na kućno lečenje„, rekao je dobro obavešteni izvor.

Lekari su joj preporučili mirovanje, što joj je voma teško palo jer je u poslednje vreme okupirana brojnim poslovnim obavezama. Zahvaljujući svom veselom duhu odlično je podnela sve što ju je snašlo i rešila da se odmah vrati svojim uobičajenim poslovima.

Zorana je potvrdila da je pre nekoliko dana imala infarkt i da nije zabrinuta za soje zdravlje. „Ma hajte, ništa strašno. Izdržalo je moje srce i gore stvari od jednog infarkta“, rekla je Zorana i dodala da se sada mnogo bolje oseća kao i da se već vratila svojim svakodnevnim aktivnostima.

Balkan lifestyle/Informer/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Flertovanje Marijane Mateus i Zdravka Čolića? Foto

Aca Lukas: Volim što nisam dobar frajer, niko ne misli da sam ped**!