in

KO BI REKAO – Žene vole seks bez obaveza više od muškaraca!

Barem trećina mladih u ovom vremenu su imali takozvanog prijatelja ili prijateljicu sa povlasticama, odnosno seks bez obaveza s nekim s kim se inače druže.

Međutim, istraživanje je pokazalo da mladi ljudi ipak žele nešto više od pukog seksa, potvrdilo je to njih više od 50 posto.
Povremeno viđanje s nekim, otkrilo je istraživanje, je jako popularno kod mladih ljudi, a veliki broj njih smatra da su brak i deca nešto što treba ostaviti za četrdesete godine života.
Istraživanje OnePlusOnea i omladinskog foruma YouthNET je pokazalo da mladi vrlo teško izdrže u potrazi za istinskom ljubavi i upadaju u emocionalne zbrke. Takođe se pokazalo da su muškarci ti koji su istrajniji nego žene.
Uprkos stereotipu da su muškarci ti koji su bezosećajni i kojima je bitan samo seks, pokazalo se da su žene te koje radije žele povremene susrete i seks bez obaveza.
Pokazalo se na osnovu ovog istraživanja, prenose britanski mediji, da 48 posto žena uživa u usputnom seksu sa prijateljem, u poređenju sa 46 posto muškaraca.
Balkan lifestyle/Klix.ba

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Flertovanje Marijane Mateus i Zdravka Čolića? Foto

Aca Lukas: Volim što nisam dobar frajer, niko ne misli da sam ped**!