in

Novogodišnji Mega Dance koncert u Centru za Kulturu Bijeljina!

Krajem Decembra u bijeljinskom Centru za Kulturu održan je tradicionalni Novogodišnji koncert plesnog studija Mega Dance.

Organizacija ovog koncerta je bila besprekorna a prepuna sala Centra za Kulturu bila je premala da primi sve zainteresovane za ovaj plesni događaj.

U ovom, za ovaj grad nesvakidašnjem plesnom spektaklu učestvovalo je oko 100 plesača a organizatori ovog koncerta bili su instruktori plesa u ovom studiju Danka Grabovičkić i Branko Mitrović koji nisu krili svoje zadovoljstvo onim što su njihovi učenici prikazali na sceni.

Mega Dance

 

Naša ekipa je bila na licu mesta a posebnu pažnju nam je privukao  solo nastup mlade Anđele Manojlović pred kojom je bar po našem skromnom mišljenju sjajna plesačka budućnost.

Andjela Manojlovic.1

Kasnije smo saznali da je Anđeli ovo bio prvi solo nastup a na nas je ostavio snažan utisak obzirom da ova devojčica ima samo 8 godina.

Andjela Manojlovic.2

 

Anđela je nastupila uz muzičku numeru Kerry Muzzey – „Waiting“ i pobrala je simpatije ne samo naše ekipe već i publike koji su je na kraju nastupa nagradili ogromnim aplauzom.

 

Andjela Manojlovic

 

Na samom kraju svi učesnici su se okupili na sceni a organizatori su se zahvalili svim prisutnima a naše mišljenje je da bi trebalo organizovati više ovakvih događaja jer su građani Bijeljine pokazali da imaju sluha za ples i kulturu.

Balkan lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Flertovanje Marijane Mateus i Zdravka Čolića? Foto

Aca Lukas: Volim što nisam dobar frajer, niko ne misli da sam ped**!