in

MORA DA RADI – VREDNA MAJKA: Salveta se već vratila na posao!

Glumica Ljiljana Jakšić (52), poznata kao Salveta iz serije “Kursadžije”, vratila se svom poslu i svako veče uveseljava goste u Skadarliji iako od rođenja ćerkice Darije još nije prošlo ni 40 dana.

Iako od rođenja ćerkice Darije još nije prošlo ni 40 dana, glumica Ljiljana Jakšić (52), poznata kao Salveta iz serije “Kursadžije”, ipak se vratila svom poslu i svako veče uveseljava goste u Skadarliji.

Ona je nedavno izjavila da mora da počne da radi kako bi prehranila svoju mezimicu, a očigledno je da i boemska četvrt u Beogradu ne može bez ove skadarlijske dame s obzirom na to da je njen nastup u četvrtak uveče u restoranu “Tri šešira” propraćen velikim aplauzom.

Ljiljana je nedavno počela ponovo da radi u Skadarliji i mogu vam reći da je svi gosti obožavaju. Navikli su na njene priče i prelep glas, pa je mnogima nedostajala dok je odsustvovala zbog porođaja. Ona jeste samohrana majka i znam da joj svaki dinar mnogo znači, tako da je razumljivo što se vratila poslu. Ljiljana veoma uživa dok radi i zaista sa osmehom ispriča svaku priču i zapeva poneku pesmu. Gosti su oduševljeni što je ponovo u Skadarliji, ali ni ona ne krije da uživa u svakom nastupu“, izjavio je izvor blizak glumici i dodao da je Jakšićeva brižna majka.

„Iako radi, Ljiljana sve vreme razmišlja o svojoj mezimici Dariji i brine se kako joj je kod kuće. Mislim da joj njena sestra pomaže u čuvanju bebe. Njih dve su veoma bliske i velika podrška jedna drugoj. Ljiljana i dalje priča o svojoj ćerkici kao o velikom daru od boga“, rekao je isti izvor.

Podsetimo, Ljiljana je 25. novembra 2013. na svet donela ćerkicu, kojoj je dala ime Darija. Glumica je presrećna što joj je, kako kaže, bog podario dete u 52. godini, ali je primorana da kao samohrana majka počne da radi.

Ljiljanin bivši partner još nije video ćerku, a kada je saznao da je Ljiljana u drugom stanju, on ju je ostavio.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PADALE ŠUŠKE: Zlata Petrović za tri pesme uzela 4.500 evra!

GREŠKA: Novosađanin SMS poruku umesto ljubavnici poslao Parking servisu