in

ŽIKA ŠARENICA: Kada sam na Božić čestitao Uskrs je bio moj najveći lapsus! (VIDEO)

– Utešio me je jedan sveštenik iz Crkve Petra i Pavla, koji mi je rekao da nisam pogrešio jer se Hristos rodio i vaskrsao. Samo sam malo poranio – kaže voditelj.

Popularni voditelj Živorad Žika Nikolić, mnogo poznatiji kao Žika Šarenicakaže da se njegova emisija emituje uživo pa da je normalno da se događaju greške, a u intervjuu za “Kurir” kao svoj najveći blam izdvaja situaciju od pre tačno dve godine kada je gledaocima naBožić čestitao Uskrs!

– To je neverovatan Marfi koji te namagarči. Gledao sam u česnicu na kojoj piše “Hristos se rodi”, a gledaocima sam čestitao Vaskrs. Utešio me je jedan sveštenik iz Crkve Petra i Pavla, koji mi je rekao da nisam pogrešio jer se Hristos rodio i vaskrsao. Samo sam malo poranio.Živ je program i dešavaju se greške – priča Žika  i dodaje da je uživao kada se prerušio u ženu i tako izazvao opšti smeh među gledaocima.

– Prerušio sam se u ženu jer sam shvatio da će glumac Goran Jevtić, koji igra Gospođu ministarku, doći obučen normalno. Hteo sam da napravim dobar štos. Vrlo brzo su mi našli periku i suknju. Fantastično je biti žena. Odmah osetite neku prednost i nadmoć. U životu su žene glavne, a nas muškarce puštaju da mislimo da vodimo glavnu reč. Ne postoji uzalud narodna izreka da kuća stoji na ženi, što je velika istina – zaključio je Nikolić.

Balkan Lifestyle/Telegraf

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

МАЊЕ ВИНА, МАЊЕ ВИНА: Топалкова ћерка помешала Божић и Ускрс

Sara Jovanović: Ljubav cveta preko mreže!