in

Sara Jovanović: Ljubav cveta preko mreže!

Mlada pevačica Sara Jovanović o šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, rodnom Rimu i dečku odbojkašu. Ne bih bila skromna kada bih poželela drugačiju bajku od one koju trenutno živim.

Mada nije pobedila u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“, izgubivši za dlaku u finalu od Ane Kokić, mis Sara Jo, kako od milošte zovu mladu pevačicu Saru Jovanović, pokazala je da uz talenat za scenski nastup ima i veliku podršku obožavalaca. Još od „Prvog glasa Srbije“ gde je „kupila“ publiku transformacijama i specifičnim glasom, i učešća na „Evrosongu“, Sara je u žiži interesovanja javnosti. Tome je doprinela i njena veza sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem, sa kojim uživa u ljubavi i na daljinu. Posle uspešne i naporne godine, koju je završila sa koleginicama Mirnom Radulović i Nevenom Božović na dočeku u Valjevu, Jovanovićeva je božićne praznike provela u krugu porodice.
– Pamtiću 2013. kao najsrećniju i najuspešniju u životu – kaže nam Sara Jovanović.
– Volela bih da mi se ponovi. Sve želje su mi se ostvarile. Iskreno, nisam se nadala ovolikom uspehu. Završiti u samom vrhu dva velika takmičarska šou programa glasovima publike, velika je čast i zadovoljstvo. Na to sam najponosnija.
* Jeste li zadovoljni učešćem u TLZP?
– Prezadovoljna! Bilo mi je veoma zabavno, stekla sam nova prijateljstva, sarađivala sa velikim umetnicima. Značio mi je u pevačkom smislu rad sa Marijom Mihajlović, kojoj sam zahvalna jer mi je pomogla da prevaziđem strahove. U finalu ne bih mogla onako dobro da zvučim da nije bilo nje.
* Kakvi su vam sada planovi?
– U januaru me očekuje ispitni rok na fakultetu. Kada to, nadam se uspešno, završim, posvetiću se muzici. Volela bih da snimim novi singl i spot, i skupim dovoljno pesama za album.
* Da li ljubav može da bude prepreka posvećenost koju imate prema poslu?
– Osnova mog posla jeste ljubav, tako da ne gledam na nju kao na prepreku nego kao na inspiraciju za još bolji rad.
* Koliko vam znači dečkova podrška i njemu vaša?
– Otkako smo zajedno, Aleksandar mi je pruža veliku podršku. Lepo je kada znaš da pored sebe imaš osobu koja te prati i podržava. I ja njega podržavam. Sebe mogu da proglasim za njegovog najvernijeg navijača.
* Šta vam nedostaje iz rodnog Rima?
– Ljudi sa kojima sam odrasla. Naravno da se čujemo preko „skajpa“, ali nije to isto. Nadam se da ću ih uskoro posetiti. Oni su često dolazili u Beograd i oduševljeni su gradom, ljudima i hranom. Nedostaju mi čari „večnog grada“, koji je, možda, najlepše mesto koje sam ikad videla.
* Po čemu se prepoznaje „devojka od stila“?
– Ona koja se ne trudi da bude „in“ prateći modu po svaku cenu, već nosi ono što joj prija i što joj pristaje.
* Koju „bajku“ biste želeli da ostvarite?
– Ne bih bila skromna kada bih poželela drugačiju bajku od one koju trenutno živim.
* Šta vam najlakše podigne adrenalin?
– Dobra pesma, scena i ja na njoj!
* Koje navike biste voleli da se oslobodite?
– Možda sam previše pedantna i uredna. To ume da bude mana isto kao i vrlina.

JEZIČKI MIKS

Bolje govorite italijanski od srpskog, na kom jeziku razmišljate?

– Sad je to već postao uvrnuti jezički miks. Pre četiri-pet godina, kada sam se preselila u Beograd, razmišljala sam na italijanskom, a sada sve bolje znam srpski, tako da zavisi od situacije.

Balkan Lifestyle/Novosti

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NEVEROVATNO: Stanija obučena čestitala Božić! (FOTO)

JOVANA OTKRILA ISTINU O RAZVODU – Nisam bila trudna, Danijel je homoseksualac koji me je tukao!