in

JOVANA OTKRILA ISTINU O RAZVODU – Nisam bila trudna, Danijel je homoseksualac koji me je tukao!

Skandalozna ispovest Jovane Alibabić, otkrila je mračnu istinu o bračnom životu nje i Danijela, za koji tvrdi da je bio pun nasilja, ucena i laži, a da je uzrok Danijelovog ponašanja bila njegova seksualna sklonost ka muškarcima!

Jovana i Danijel na dan venčanjajoIvana je u ekskuzivnoj ispovesti za „Alo!“ otkrila detalje iz braka poznatog „Farmerskog“ para od kojih se diže kosa na glavi!

„Danijel me sinoć davio! Nasrnuo je na mene, još sam u šoku! On je tuču nazvao raspravom! Moram da vam kažem da je istina da se Danijel i ja razvodimo! Jer ja kao žena 21-og veka neću da tolerišem fizičko zlostavljanje“, počela je priču skrhana Jovana čija ispovest će vas ostaviti bez teksta.

Jel moguce ovo???Pa oni su davali izjave po medijima da su izgubili bebu i da su jako tuzni, i ona i on! Sve izmislili??? #alibabic

— Seka Aleksić (@poslednjilet) January 9, 2014

„Moje nezadovoljstvo traje već duže vreme, ali ja nisam želela ništa da iznosim u javnost, dok se u sve ne uverim. Shvatila sam da sam ja od samog početka naše veze i ubrzo braka bila samo marketinški trik i kako je sve planski odrađeno! Da sam mu ja, u stvari, sve vreme samo bila paravan. Za ova tri meseca sam svašta doživela… Čak i fizički napad kada me Danijel hvatao za vrat i pretio da će nastaviti, ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi, a postoji snimak moje reakcije kada sam čula kako podržava Adila „, nastavila je da otvara dušu zvezda rijalitija koja je najoštrije porekla priče o njenoj navodnoj trudnoći i otkrila šokantnu tvrdnju – ona je ubeđena da je Danijel homoseksualac!

danijel-i-jovana-torta-novo

 

„Ja nisam bila trudna niti sam mogla biti-jer Danijel i ja nismo imali odnose više od dva meseca.Tačno je ono što se govorilo i pisalo o njemu da je homoseksualac. Od kako smo se doselili u Beograd,on me nije primećivao,stalno je imao obaveze, izlazio sa društvom… Kada je bio kod kuće sve vreme je provodio na lap topu u virtualnom svetu sa ko zna sa kim“, kaže Jovana koja otkriva da dok je, dok se muž provodio, njoj branio da mrdne iz kuće!

„Danijel je pokušavao po svaku cenu da me zarobi u kući ,svojim konzervativnim razmišljanjem. Sa predlozima da ostanem kući, on ce samo raditi a ja ću imati za osnovne potrebe. Tako da sam zbog njega izgubila razne poslovne prilike. Ja nisam imala sopstveni život, jer sam sve vreme robovala stvarima koje mi je on nametao! Ja sam mu bila samo pokriće na ogromnom računu. Sve mogu da dokažem, čak i lekarskim nalazima mogu vam dokazati da posle Farme nisam bila u drugom stanju“ nastavlja potreseno Jovana koja priznaje da se oseća iskorišćeno!

DANIJEL I JOVANA

 

„Da me je totalno zapostavio mogu da potvrde svi nasi prijatelji. Strasno sam ljuta na sebe, što sam dopustila sebi da nekom budem samo takva ljudska predstava. Osim svega ovoga moram da spomenem da sam ja ceo svoj život ostavila (porodicu,posao,fakultet…) , a sa njim započela novi. Za koji se ispostavilo da je baziran samo na lažima. Svima je jasno da je njegova popularnost porasla od kako smo zajedno i poznato da smo u svim emisijama bili pozivani kao muž i žena. A ne on sam, kao pevač Danijel Alibabić.

Koristio je pažnju naroda zbog naše navodne ljubavi, ne bi li se o njemu pisalo po svaku cenu,a ja sam samo služila da opere sve ružne priče svoje ličnosti. Ja sam mu bila maska za sve njegove odigrane predstave. Povrh svega izuzetno mi je drago sto sam sve brzo shvatila,sto sam jaka,savremena žena,pa sve ovo mogu podneti na nogama. Od Danijela nisam očekivala nikakve pare, niti sam ih dobila“, završava priču Jovana sa najavom da još uvek nije otkrila sve što joj je na duši nakon kratkog, ali za nju traumatičnog braka.

Danijel je na ove optužbe ostao bez komentara.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Sara Jovanović: Ljubav cveta preko mreže!

NIKOLIJA NA KOKAINU: Ljubila se s devojkama, pušila vutru!