in

SEVA: Katarina Grujić izazivala guzom i grudima!

Kaća Grujić se preksinoć na žurki za farmere pojavila u provokativnoj haljini.

Ima čime da se diči.
Katarina Grujić preksinoć se na žurki za farmere pojavila u haljini koja je mnogo togaotkrivala. Zvezda „Granda“ se osmelila da obuče provokativnu toaletu koja joj je cele večeri zadavala probleme. Čim bi se Kaća sagla, njena guza bi se ukazala pred prisutnima, a korpe od korseta su same spadale pa su i joj i grudi bile nestašne.

Uzdanica Saše Popovića je vodila borbu s haljinom jer joj je korset non-stop klizio, pa je svaki čas morala da ga podiže. Kad je videla da od toga nema vajde, prestala je da brine i opustila se uz belo vino. Ona je sa svojim dečkom Borisom Stamenkovićem nazdravljala, a onda su razmenjivali nežnosti. Svaki čas su se ljubili i mazili ispod stola. Kaća je išla od stola do stola i pozdravljala farmere, a kad je Tropiko bend započeo svirku, svi su se opustili uz alkohol i igrali do zore.

katarina-grujic-farma-zurka-1389390971-425633

Reagovanja

Izbegavanje
Sara i Ivan sedeli odvojeno

Na žurki su bili i Sara Trajanović i Ivan Marinković. Manekenka modne agencije „Kristal“ došla je bez dečka Akija Markovića, ali ovog puta nije otrčala kod bivšeg muža Goce Tržan. Njih dvoje su sedeli odvojeno, ali su se uljudno pozdravili i porazgovarali.

Ukusno
Tuta grickao Anastasiju

Aleksandar Marinković Tuta nije se odvajao od Anastasije Buđić. Oni su sedeli jedno pored drugog i pričali, sve do trenutka dok Tuta nije gricnuo modelsicu za rame. Ona se smejala, a onda joj je on rekao da ju je zavoleo kao sestru.

Ptičica
Vajs slikao Marijanu za Fejs

Danimir Vajs i Marijana Leontijević više od polovine večeri utrošili su na fotografisanje. Manekenka je pozirala reperu dok ju je on slikao telefonom, a kad su napravili preko 20 fotografija, sve su ih okačili na Fejsbuk kako bi obradovali fanove.

Vezan
Sloba se ne odvaja od devojke

Slobodan Đurković ovom prilikom farmerima je predstavio devojku Miljanu Pavličević. Dok se on takmičio u „Zvezdama Granda“, ona ga je podržavala u publici. Tako je bilo i dok je boravio na Farmi, ali retko su se u javnosti pojavljivali zajedno jer ona ne želi da se eksponira. Njih dvoje žive zajedno u Brusu, ali će se zbog Slobine karijere uskoro preseliti u Beograd.

slobodan-durkovic-1389390971-425637

 

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Sara Jovanović: Ljubav cveta preko mreže!

NIKOLIJA NA KOKAINU: Ljubila se s devojkama, pušila vutru!