in

PUBLIKA IZABRALA – Album Bobana i Marka Markovića najbolji u svetu!

Glasovima publike, izdanje „Gipsy Manifesto“ na čuvenom američkom sajtu osvojilo prvo mesto za 2013. godinu.

U izboru američkog sajta Worldmusiccentral.org izdanje „Gipsy Manifesto“ Orkestra Bobana i Marka Markovića proglašeno je za najbolji album u 2013. godini. Pobednika su izabrali slušaoci iz celog sveta, a pored našeg benda, u konkurenciji su bili: Fanfara Tirana end transglobal andergraund, Kal, fado pevačica Marija Ana Bobone, Amir-Džon Hadad i drugi.
– Ponosan sam na ovo priznanje, posebno zbog toga što je album godine birala publika glasanjem. Na ovom izdanju se vidi da smo uneli mnoge novine, nove instrumente, drugačiji ritam i senzibilitet. Drago mi je što su slušaoci to prepoznali i što im se dopalo. Najbolji način da se zahvalimo ljudima je da sviramo što više i što bolje – kaže Boban Marković.

Najbolji - anketa

Najbolji – anketa – klikni za uvećanje

Album „Gipsy Manifesto“ objavila je nemačka izdavačka kuća „Pirana mjuzik“, a u Srbiji je izdat pod nazivom „Čovek i truba“ za „Siti rekords“. Boban i Marko Marković će veliku međunarodnu nagradu proslaviti 13. januara u centru svog rodnog grada Vladičinog Hana, gde će održati besplatan koncert povodom dočeka srpske Nove godine.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

JOVANA OTKRILA ISTINU O RAZVODU – Nisam bila trudna, Danijel je homoseksualac koji me je tukao!

Horoskop za ponedeljak 13. januar!