in

AFERA ALIBABIĆI: Jovana htela da živi ko kraljica!

Brak između Danijela Alibabića i manekenke Jovane Nikolić pukao je zbog neslaganja supružnika oko trošenja zajedničkog novca.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, manekenka iz Nišaudaljila se od muža nakon što su se iz Crne Gore preselili u Beograd, kad je shvatila da će morati da živi skromno.
– Jovana je mislila da je posle udaje očekuje lagodan život. Nakon venčanja nekoliko nedelja boravili su u Crnoj Gori, gde su ih svi gostili i vodili svuda. Išli su na krstarenje jahtom po Jadranu – kaže izvor Kurira blizak Alibabiću i dodaje:

– Veliko razočaranje za nju nastupilo je po povratku u Beograd, kad je videla da Danijel živi skromno, u iznajmljenom stanu, i da baš vodi računa koliko troši. Onda su počeli problemi i htela je da izađe iz braka.
Crnogorski pevač planira da se narednih dana vrati u Beograd, a njegova supruga Jovana izašla je iz ilegale.

2 3

Kako je Kurir juče objavio, manekenka iz Niša je, nekoliko dana pre nego što je medijima poslala svoju ispovest, mužu navodno slala SMS poruke tražeći veće količine novca kako ne bi u javnost iznela priču da ju je fizički zlostavljao i da je homoseksualac.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PUBLIKA IZABRALA – Album Bobana i Marka Markovića najbolji u svetu!

Bojan Bjelić:Od obožavateljke medenjaci u tangama!