in

Exit bend:Sve ih više traže i hvale!

Bend koji je napravio najviše uspeha u godini koja je iza nas je svakako Exit bend.Ovi talentovani momci i devojka, koja im izvlači prosek, kada je lepota u pitanju, kako oni vole da kažu, sve su traženiji i hvaljeniji.

Vrlo često se dešava da ih kolege hvale, što nije baš uobičajeno u estradnim krugovima, pa ih je i poznati i priznati harmonikaš Siniša Tufegdžić nedavno ishvalio na snimanju jedne emisije.

3

 

„Svakako da prijaju pohvale od Siniše Tufegdžića, jer je poznato da je on jedan od naših najboljih muzičara i naravno da nam znači kad nas tako jedan kvalitetan i kompetetan po tom pitanju, kolega pohvali.To nam daje vetar u leža za sve ono što pripremamo, ali o tom, po tom, da ne otkrivamo sada.Uglavnom, svima koji dolaze na naše nastupe i prate naš rad, uskoro pripremamo jedno veliko iznenađenje, o čemu ćete Vi prvi biti obavešteni“-rekao nam je klavijaturista Nenad Ristanović.

1

 

Mogli smo i pretpostaviti da su im Sinišine pohvale bitne, ali ne treba zanemariti ni reči podrške od Džeja, Stoje, Željka Vasića i Ace Pejovića i još nekoliko vrsnih muzičara.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PUBLIKA IZABRALA – Album Bobana i Marka Markovića najbolji u svetu!

Bojan Bjelić:Od obožavateljke medenjaci u tangama!